MacBook Pro-urile Apple IAU FOC, sunt Rechemate in Service

macbook pro inlocuire baterie

Apple a anuntat astazi un program de rechemare in service a unor modele ale MacBook Pro care au baterii ce se supraincalzesc si pot lua foc in timpul utilizarii obisnuite. Vorbim despre anumite modele ale MacBook Pro 15 inch, vandute intre septembrie 2015 si februarie 2017, acestea putand fi identificate in baza numarului de serie.

Problema este atat de grava incat compania Apple le cere clientilor sa nu mai foloseasca laptop-urile din momentul in care citesc anuntul sua de rechemare. Bateriile acestor laptop-uri vor fi inlocuite gratuit de catre Apple in magazinele, sau orice service autorizat, si este obligatoriu sa faceti acest lucru.

In aceasta pagina puteti verifica daca al vostru MacBook Pro 15 inch poate beneficia de inlocuirea gratuita a bateriei in cadrul acestui program, si e bine sa o faceti. In Romania aveti optiunea de a va folosi de service-urile autorizate existente in tara pentru a va rezolva problemele, si decat sa va explodeze Mac-ul in folosire, mai bine o faceti.

16 COMENTARII

  1. In articol scrie vandute intre 2015-2017…care este adevarul, in cazul asta am și eu un pro de pe vremea aceea și-i binevenita o baterie noua moka 🙂

  2. Deci,daca ai varianta 2015 mbp de hardware. Acea varianta s-a vandut pana in 2017. Daca ai alt macbook pro,esti ok
    Poti verifica si la ei cu SN

  3. Dupa ipad pro si ipadOs deja google vrea sa renunte la aceasta competitie
    Hahhahah
    Probabil si samsung dupa s5 se va retrage

  4. verifica, daca ai modelul 2015 merita sa ii schimbi bateria chiar daca nu are nimic. Macar vei avea baterie noua, cu 0-10 cicluri de incarcare

  5. In orice domeniu sunt loturi de piese / echipamente cu probleme sau defecte de fabricatie! Este normal sa existe si astfel de situatii! S-au intamplat si la case mai mari!(mai mult in domeniul auto unde sunt chemate inapoi zeci de mii de vehicole). E bine totusi pentru cine detine un mac book pro din acea perioada sa verifice daca este eligibil pentru un schimb gratuit de baterie! Este binevenita o baterie noua! Respect Apple ca isi asuma defectul si ofera bateria de schimb! GG Apple!