Google RENUNTA sa mai Faca aceste Produse

Google tablete

Google a anuntat astazi ca renunta sa mai produca tablete, anuland doua produse care erau in proces de dezvoltare pentru lansare in cursul anului 2019. Anul trecut cei de la Google au lansat Pixel Slate, o tableta care se pare ca nu a avut chiar atat de mult succes, astfel ca in 2019 renunta la acest segment de produse in totalitate.

Google va continua sa produca PixelBook-uri, insa tabletele nu mai fac parte din planurile sale, iar angajatii care lucrau la aceste produse vor ajunge in alte proiecte. Google si-a anuntat miercuri angajatii in legatura cu aceste planuri, si cam era de asteptat sa se intample acest lucru, din moment ce piata tabletelor e dominata de Apple, restul avand vanzri mici.

Google nu a dezvaluit pana acum ce vanzari a inregistrat pentru tabletele sale, si cel mai probabil nici nu o va face, insa mai mult ca sigur cifrele sunt foarte mici. Google va oferi in continuare actualizari pentru Pixel Slate pana in 2024, insa clientii pot deja sa se reorienteze spre tablete de la producatori competitori.

“A Google spokesperson directly confirmed all of these details to me. The news was revealed at an internal company meeting on Wednesday, and Google is currently working to reassign employees who were focused on the abandoned projects onto other areas. Many of them, I’m told, have already shifted over to the laptop side of that same self-made hardware division.”