iStyle a CUMPARAT iCentre, e Singurul Premium Reseller Apple

iStyle a cumparat iCentre si a devenit singurul premium reseller Apple in Romania, iata si ce schimbari importante a anuntat pentru anul 2019 in tara.

iStyle cumparat icentre

iStyle, a cumparat iCentre, unul dintre concurentii pe piata resellerilor autorizati de produse Apple din Romania, si a devenit acum singurul reseller premium autorizat de catre Apple pentru a-i vinde produsele in tara. In Romania mai exista reselleri autorizati de Apple sa-i vanda produsele, printre care eMAG, sau Noumax, insa iStyle este unul dintre cei mai mari, avand probabil vanzari apropiate de cele care le inregistreaza eMAG in Romania.

iStyle are si service autorizat Apple in Romania, la fel ca eMAG, prin Depanero, sau Cordon Electronix, in timp ce Noumax nu mai este de cateva luni service autorizat Apple in Romania, fara a se oferi o explicatie oficiala, neoficiale existand multe. Revenind totusi la iStyle, compania investeste serios in Romania, si are planuri de extindere, mai mult ca sigur in urma unei cresteri a vanzarilor de produse Apple pe plan local, ceea ce este o veste foarte buna pentru noi.

iStyle a CUMPARAT iCentre, e Singurul Premium Reseller Apple

iStyle are in momentul de fata 10 puncte de prezenta in Bucuresti si in cateva mari orase din Romania, prin care vinde produsele Apple, dar ofera in acelasi timp si asistenta pentru clienti, service-ul autorizat fiind doar in Bucuresti. In anul 2019 cei de la iStyle intentioneaza deasemenea sa deschida un alt service autorizat pentru repararea produselor Apple, ceea ce ar trebui sa reduca timpii de reparatie pentru clienti, acestia avand si diverse beneficii daca apeleaza la serviciile resellerului.

Începem anul în forță din punct de vedere al businessului, iar prin această tranzactie ne atingem două obiective: acela de unic Apple Premium Reseller din România, postură care ne onorează, dar reprezintă în același timp o mare responsabilitate față de clienții noștri și acela de a continua dezvoltarea și consolidarea rețelei iSTYLE ori de câte ori apare o oportunitate în piață.

iStyle are o istorie de 20 de ani, facand parte dintr-un grup international care considera piata din Romania drept una propice pentru investitii, iar totul mai mult ca sigur in urma cresterii vanzarilor in tara noastra pentru produsele Apple. Desi nu exista cifre, ar fi foarte interesant de aflat cam cat vinde iStyle in Romania in comparatie cu eMAG, asta putandu-ne spune si cam cat de importanta devine tara noastra pentru cei de la Apple, care inca ne ignora cand vine vorba de unele servicii importante.

iStyle a incheiat pe 19 aprilie tranzactia pentru cumpararea iCentre, si de atunci a devenit unicul reseller premium autorizat de catre Apple, dar aceast tranzactie nu ar trebui sa afecteze in vrenu fel clientii.