Vivo Super FlashCharge: Incarcarea Rapida la 120W (VIDEO)

Vivo Super FlashCharge

Dimineata v-am spus ca Vivo urmeaza sa lanseze un nou sistem de incarcare ultra-rapida pentru telefoanele mobile, iar acum avem o denumire pentru ea, Super FlashCharge. In clipul video de mai jos puteti vedea cat de rapid este acest sistem, el fiind gandit pentru a incarca bateria de 4000 mAh a unui telefon Vivo in doar 13 minute.

Daca va uitati cu atentie la clipul de mai jos, veti vedea ca fiecare procent din baterie se incarca in cam 4 secunde, ceea ce pare complet ireal, daca e sa fim sinceri. Cu posibilitatea de a incarca bateria de 4000 mAh a unui telefon in doar 13 minute, orice producator isi poate vinde fara probleme produsele oriunde in lume, iar asta va ajuta foarte mult Vivo.

Vivo nu a oferit deocamdata detalii cu privire la ceea ce sta in spatele acestei tehnologii, asa ca deocamdata nu se stie cam cum ar putea fi afectata bateria pe termen lung. Chiar si asa, e foarte probabil ca foarte multa lume sa fie interesata de ceea ce are de vandut compania Vivo, si vom vedea tehnologia in alte telefoane.