Vivo Super FlashCharge: Incarcarea Rapida la 120W (VIDEO)

Vivo Super FlashCharge

Dimineata v-am spus ca Vivo urmeaza sa lanseze un nou sistem de incarcare ultra-rapida pentru telefoanele mobile, iar acum avem o denumire pentru ea, Super FlashCharge. In clipul video de mai jos puteti vedea cat de rapid este acest sistem, el fiind gandit pentru a incarca bateria de 4000 mAh a unui telefon Vivo in doar 13 minute.

Daca va uitati cu atentie la clipul de mai jos, veti vedea ca fiecare procent din baterie se incarca in cam 4 secunde, ceea ce pare complet ireal, daca e sa fim sinceri. Cu posibilitatea de a incarca bateria de 4000 mAh a unui telefon in doar 13 minute, orice producator isi poate vinde fara probleme produsele oriunde in lume, iar asta va ajuta foarte mult Vivo.

Vivo nu a oferit deocamdata detalii cu privire la ceea ce sta in spatele acestei tehnologii, asa ca deocamdata nu se stie cam cum ar putea fi afectata bateria pe termen lung. Chiar si asa, e foarte probabil ca foarte multa lume sa fie interesata de ceea ce are de vandut compania Vivo, si vom vedea tehnologia in alte telefoane.

7 COMENTARII

  1. Nu am auzit pana acum câteva luni de Vivo dar ce au reușit ei sa facă este impresionant! Rămâne de văzut cat de buna aste aceasta tehnologie și viabila pe termen lung! GG

  2. Hai sa nu fim penibil … și una și alta e cam același lucru … bravo lor. Vreau sa văd și eu ceva “Inovație” la Apple pe viitor

  3. În doar aproape 10 minute ai telefonul full
    Chestia asta ar revoluționa toată industria de telefoane deoarece nu vom mai avea nevoie de 5000 , 6000 mAh ca să ne țină bateria o zi . Cu 2000 de mAh care se încarcă în 5 minute e efectiv ceva wow ! Dacă ar exista încărcare wireless asa rapidă ar fi grozav . Doar arunci telefonul pe masă şi în 5 minute e full. Şi asta ajută şi la viitoarele telefoane care o să fie mai subțiri deoarece bateria nu o să mai fie una groasă care are 5000 mah . O să fie una de 2000 mah care e mai subțire . Vor putea să fie şi telefoanele cu 5000, 6000, 7000 mAh care o să țină o grămadă de timp asa .
    Ar putea iesi ceva grozav din toată chestia asta dar dacă rămânem la 5W nu putem evolua deloc .