Utilizatorii iPhone isi Schimba mult mai RAR Telefoanele

iphone schimba rar telefoanele

Apple are probleme cu vanzarile de telefoane iPhone, iar conform unui nou studiu, exista si o explicatie foarte buna pentru felul in care se desfasoara lucrurile acum. Se pare ca utilizatorii de telefoane iPhone isi schimba dispozitivele tot mai rar, adica o data la trei ani de zile, in loc de o data la doi ani de zile, ceea ce este o problema mare pentru Apple.

Desigur ca nici Apple nu mai schimba design-urile telefoanelor iPhone decat o data la trei ani de zile, deci e destul de logic sa vedem ca si clientii se comporta la fel. Apple a schimbat strategia sa de lansare a telefoanelor iPhone, iar clientii s-au adaptat la noul ritm, dar americanii simt din plin cat de mare e problema din acest punct de vedere.

Daca telefoanele iPhone sunt schimbate o data la trei ani de zile, Apple pierde mai multi bani decat facea inainte, iar asta o lasa „descoperita” pe bursele globale. Realitatea este ca Apple nu doar ca nu mai poate inova in fiecare an, ci nu o poate face nici macar o data la doi ani, lipsa lui Steve Jobs fiind resimtita din plin de americani.

„According to our analysis, the trend of users holding onto their iPhones for longer has affected Apple’s shipments. The replacement cycle for iPhones has grown to over three years, on an average, from two years. On the other hand, substantial design changes in the Galaxy S10 series and the better value proposition it offers compared to high-end iPhones helped Samsung close the gap to Apple in the global premium segment.”