Huawei. Anuntul despre Telefoane care FACE Apple DE RUSINE

Huawei. Compania chinezeasca a facut un anunt uimitor astazi, care in schimb face Apple de rusine, si arata cat de puternica este in realitate acum.

Huawei rusine apple

Huawei. Printre toate problemele uriase pe care le are cu telefoanele, compania chinezeasca reuseste sa faca un anunt foarte important care face de rusine Apple, compania pe care a intrecut-o in vanzari inca din 2018. Mai exact, la un eveniment pentru lansarea unui nou model de telefon in China, compania Huawei a dezvaluit ca pana la finalul lunii mai a reusit sa vanda 100 de milioane de telefoane la nivel global, o realizare absolut impresionanta.

Huawei. Compania a reusit sa atinga aceasta realizare cu mai bine de o luna mai devreme in comparatie cu anul 2018, si vorbim despre un record pentru ei, desi au fost loviti dur de catre sanctiunile impuse in SUA. Daca sanctiunile n-ar fi fost impuse, e posibil ca Huawei sa fi atins acest record chiar mai devreme de finalul lunii mai, insa desigur ca nu vom sti vreodata asta, decat daca la anul isi vor putea vinde telefoanele fara restrictii de vreun fel.

Huawei. Anuntul despre Telefoane care FACE Apple DE RUSINE

Huawei. Avand in vedere situatia in care se afla Apple acum, chinezii au intrecut mai mult ca sigur compania americana in vanzarile de telefoane pentru anul 2019 pana la finalul lunii mai. China este tara care a ajutat foarte mult Huawei sa inregistreze aceast record impresionant, acolo cetatenii fiind extrem de patrioti, si au raspuns pozitiv cererilor guvernului de a cumpara produsele acestei companii in detrimentul celor ale altor companii locale, sau straine.

„Huawei Technologies said on Friday it has shipped 100 million smartphones this year as of May 30. Huawei consumer business group’s smartphone product line president He Gang revealed the numbers at a launch event in Wuhan, China for its new Nova 5 phone. The phone is powered by Huawei’s new 7-nanometer chipset Kirin 810.”

Huawei. Anuntul este cu atat mai impresionant cu cat vanzarile internationale de telefoane ale companii au scazut cu 40% in luna mai, dar chiar si asa, ea tot e capbila sa isi doboare propriile recorduri. Daca sanctiunile nu vor disparea pana la finalul anului 2019, e posibil ca Apple sa ajunga din urma Huawei in vanzarile de telefoane, insa totul depinde de ceea ce va dori sa faca Donald Trump pentru a opri succesul chinezilor.

Huawei. Nu stiu cata lume si-a imaginat ca un asemenea anunt ar putea fi facut de catre compania chinezeasca dupa toate problemele pe care le-a avut, insa iata ca se intampla si lucruri bune pentru ea.

Articolul precedentMicrosoft are un Anunt DEZAMAGITOR pentru Fanii XBOX
Articolul următorUtilizatorii iPhone isi Schimba mult mai RAR Telefoanele
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.