Apple Card: PRIMELE IMAGINI cu Noul Card Bancar al Apple

Apple Card imagini

Apple Card a fost anuntat de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care a avut loc in luna martie, americanii prezentand atunci acest nou card bancar pe care inca nu l-au lansat. Apple Card este gandit ca o alternativa pentru cardurile clasice, fiind capabil sa ofere mult mai multe pentru clienti, dar avand si un design surprinzator de frumos.

Apple Card imagini ambalaj

Apple Card apare acum si in primele imagini, el fiind testat de catre angajatii companiei Apple, atat cei din sediu, cat si cei din magazinele fizice din intreaga lume. Apple Card este facut dintr-o bucata de aluminiu, care este taiata special pentru a arata foarte simpla, dar si foarte bine, avand desigur logo-ul companiei americane pe el.

Apple Card imagini fata

Apple Card are o greutate de doar 14 grame, deci nimeni nu-i va simti greutatea in portofel, iar inclusiv pachetul in care este livrat e unul cu un design special gandit de Apple. Practic, Apple Card arata ca un produs facut de catre o companie specializata in prezentari frumoase, insa cat de util va fi pentru clienti, ramane de vazut dupa ce va fi lansat.

Apple Card imagini greutate

Apple Card imagini real