Netflix. NOUA Functie care SCHIMBA TOTAL Vizionarea Filmelor

Netflix. O noua functie foarte importanta va schimba in totalitate modul in care vizionezi filmele si serialele in platforma de streaming, iata ce vei putea face.

Netflix picture-in-picture

Netflix. Luand pe toata lumea prin surprindere, compania americana a creat o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea urmand a schimba in totalitate felul in care sunt urmarite filmele si serialele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua functie pentru Netflix, ea permitand vizualizarea filmelor si serialelor intr-o fereastra care este afisata deasupra browserului, in formatul picture-in-picture pe care il stiti deja.

Netflix. Puteti vedea in imaginea animata de mai jos cum arata aceasta functie, un buton special din player-ul website-ului permitand activarea sistemului picture-in-picture pentru vizualizarea filmelor si serialelor. Dupa cum desigur ca va imaginati deja, fereastra deschisa in platforma Netflix poate fi lasata activa peste orice fel de alte ferestre ale aplicatiilor pe care le folosim, dar deocamdata doar in calculatoare, pentru ca numai acolo este implementata.

Netflix. NOUA Functie care SCHIMBA TOTAL Vizionarea Filmelor

Netflix picture-in-picture filme seriale

Netflix. Deocamdata totul este oferit sub forma unui test desfasurat de catre compania americana cu unii dintre utilizatorii sai, asa ca doar daca sunteti foarte norocosi veti avea ocazia de a folosi functia. Partea interesanta este ca fereastra picture-in-picture deschisa pentru Netflix poate fi redimensionata de catre utilizatori in functie de nevoile pe care le au, astfel incat sa poata vizualiza cat mai bine si mai usor filmele si serialele din platforma.

Netflix. Implementarea acestei functii de catre compania americana pentru utilizatorii sai este destul de surprinzatoare, iar ast apentru ca pana in momentul de fata s-a ferit sa faca schimbari atat de mari pentru ei. Chiar si asa, de acum incolo ne putem astepta ca Netflix sa fie mult mai usor de folosit, iar filmele si serialele sa poata fi vazute mult mai simplu in aceste ferestre pe care le putem afisa peste orice altceva, deci nu va trebui sa mai stam cu website-ul deschis constant.

Netflix. Avand in vedere ca deocamdata totul este doar un simplu test facut de catre compania americana, ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca functionalitatea sa fie oferita in mod oficial.