Huawei P30 PRO. Nou SCANDAL PENIBIL din cauza Telefonului

Huawei P30 PRO. Un nou scandal penibil a fost iscat din cauza telefonului popular vandut de catre compania chinezeasca, iata cat de ridicola e situatia.

Huawei P30 PRO fedex

Huawei P30 PRO. Telefonul cel mai popular al companiei chinezesti este in centrul unui nou scandal penibil care arata in ce situatie critica s-a ajuns in momentul de fata din cauza tuturor problemelor. Mai exact, vorbim despre un incident care s-a intamplat din cauza FedEx cu un telefon Huawei P30 PRO care a fost trimis din Marea Britanie spre SUA, insa care nu a mai ajuns la destinatar din cauza sanctiunilor impuse de catre americani.

Huawei P30 PRO. Expeditorul coletului este un jurnalist care trimitea telefonul spre birourile din SUA ale publicatiei la care lucreaza, si a primit mesajul din imaginea de mai jos de la compania FexEx. Coletul a fost expediat din Marea Britanie prin compania Parcelforce, dar pentru ca era o expeditie internationala, denumirea telefonului Huawei P30 PRO, si IMEI-ul, au fost listate pe ea, iar in SUA cei de la FedEx au refuzat sa-l preia pentru livrare.

Huawei P30 PRO. Nou SCANDAL PENIBIL din cauza Telefonului

Huawei P30 PRO fedex scandal

Huawei P30 PRO. Desi sanctiunile SUA impun o serie de restrictii pentru companiile americane care colaborau cu Huawei, interdictia de a livra colete cu produse ale acestora nu se numara printre acele sanctiuni. Nimeni nu intelege de ce FedEx nu a dorit sa livreze cel colect cu telefonul Huawei P30 PRO, si compania nu a oferit vreo alta explicatie in afara mesajului cu care a fost retrimis coletul catre expeditorul initial, ceea ce a lasat lumea in confuzie si mai mare.

Huawei P30 PRO. E posibil ca vreun angajat sa fi gresit vreo regula noua impusa de catre compania de curierat, in asta nu vom sti pana in momentul in care va veni vreun comunicat de presa de la conducerea sa. Daca actiunile celor de la FedEx sunt totusl in concordanta cu sanctiunile impuse de catre SUA, atunci nu doar Huawei P30 PRO, ci si orice alte modele de telefoane ale chinezilor ar trebui sa fie refuzate la transport de catre ei.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, mi se pare absolut ridicola atitudinea celor de la FedEx, pentru ca ei nu ajuta in vreun fel chinezii, ci doar transportau un produs al unei companii americane intre doua tari.

UPDATE: Cei de la FedEx si-au cerut scuze pentru intreaga problema, spunand ca totul a fost doar o eroare operationala.

“FedEx can accept and transport all Huawei products except for any shipments addressed to listed Huawei entities on the U.S. Entity List.”