eMAG Instant Money Back: Banii Inapoi INSTANT la Returnarea Produselor

eMAG Instant Money Back. Noul serviciu lansat de catre eMAG iti aduce instant inapoi banii la returnarea produselor, iata cum functioneaza, si care sunt conditiile.

eMAG Instant Money Back

eMAG Instant Money Back este un serviciu lansat, aparent, in premiera europeana de catre cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, iar prin intermediul sau, clientii vor primi “instant” inapoi banii pentru produsele returnate. Stiti ca atunci cand returnati un produs, indiferent de magazin, banii va sunt returnati in cateva zile lucratoare, insa eMAG Instant Money Back este lansat cu promisiunea ca asta se va intampla instant pentru clientii magazinului.

eMAG Instant Money Back le va aduce clientilor banii inapoi in conturi la maxim 30 de minute de la procesarea returnarii de catre magazin, iar asta in conditiile in care in mod normal legea spune ca magazinele pot face asta in 14 zile. In ciuda acestui lucru, eMAG vrea sa duca lucrurile ceva mai departe, si sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna, astfel ca eMAG Instant Money Back va simplifica foarte mult returnarile de produse.

eMAG Instant Money Back: Banii Inapoi INSTANT la Returnarea Produselor

eMAG Instant Money Back functioneaza atat cu cardurile Mastercard, cat si cu cele Visa, deci nu conteaza ce anume folosesc clientii, deoarece banii vor fi returnati in conturile lor in doar 30 de minute. Pentru a beneficia de eMAG Instant Money Back, clientii trebuie sa fi platit online, cu un card salvat in cont, si exista inclusiv conditia ca el sa fi fost emis de o banca din Romania, deci cele de la Revolut, de exemplu, nu vor fi utile in aceasta situatie.

“Instant Money Back foloseşte tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro şi tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit şi Visa Electron.”

eMAG Instant Money Back este o idee foarte interesanta, si serviciul va fi cu siguranta apreciat de catre foarte multe persoane, daca vor avea ceva de returnat la magazinul online candva. eMAG Instant Money Back este ceva ce va aduce pentru eMAG mai multe carduri inregistrate in sistemul sau, iar asta va ajuta in momentul in care eMAG Pay va fi lansat, pentru a facilita platile online cam oriunde in Romania pentru clienti.

eMAG Instant Money Back va fi disponibil in perioada urmatoare pentru clientii magazinului online, si veti primi cu siguranta un email in care el va fi anuntat in mod oficial.