Un iPhone folosit ca PISTOL ajuta la ARESTAREA unui Hot de Masini

iphone pistol hot

Un iPhone folosit pe post de pistol de catre proprietarul sau a fost de mare ajutor pentru prinderea unui hot de masini in seara zilei de luni, a saptamanii trecute. Hotul a incercat sa fure un Mercedes S-Class AMG din imediata vecinatate a locuintei proprietarului, insa acesta a a tinut telefonul iPhone in mana ca un pistol si a reusit sa-l pacaleasca pe infractor.

Povestea pare halucinanta, insa este reala, deoarece in doar 5 – 6 minute politia a reusit sa ajunga la fata locului pentru a-l aresta pe ghinionistul care a fost pacalit atat de usor. El a avut noroc in momentul in care a descoeprit ca masina nu avea usile blocate, insa din cauza intunericului, nu a realizat ca proprietarul ei are un iPhone in mana.

Intr-o tara ca SUA, unde cam oricine isi poate cumpara o arma, e usor sa crezi ca in fata ta poate sta oricand cineva care are un pistol indreptat spre tine. In aceasta situatie hotul s-a lasat pacalit prea usor si sigur nu va uita prea curand experienta din noaptea de luni, insa reactia sa a fost, probabil, cea mai buna dintre toate.

“There is somebody breaking into the car, and I said, ‘What?’” the homeowner said. “I immediately called 911, and while talking to the police, I came outside. I pointed the phone to him, and I said, ‘Lay down.’ I start screaming, ‘What are you doing there?’ And he tried to come towards me, and I said, ‘Stay there. Don’t come here.’ The phone is black, so just pointing at him, it’s just like a weapon. Face down, and I said, ‘Put your hands behind your back,’” he recalled. “He put his hands on his back, and I was talking to the police.”