Apple a Cumparat Drive.ai. Iata Planurile pentru Masina Apple

Apple Cumparat Drive.ai

Apple a cumparat Drive.ai, un startup din Silicon Valley care este specializat pe dezvoltarea de software pentru ghidarea autonoma a automobilelor. Cei de la Apple lucreaza de ani de zile la dezvoltarea unei masini autonome, sau a unui software pentru ghidarea autonoma a automobilelor, avand zeeci de masini acum pe drumurile din SUA care testeaza software-ul.

Apple a angajat cativa dintre inginerii Drive.ai inainte de a cumpara compania cu totul, cei din Cupertino fiind interesati in oamenii de acolo, nu neaparat de tehnologii. Cumpararea intregii companii a venit, cel mai probabil, in urma unor negocieri esuate de a angajat anumite persoane cheie, asa ca a fost cumparata compania cu totul.

Drive.ai a lansat in cateva orase din Texas un program prin care dubite autonome faceau transport de persoane intre diverse locatii, si se pare ca totul a fost un real succes. Apple nu cumpara in mod obisnuit companii in care nu are incredere, iar cu Drive.ai se pare ca a avut increderea ca poate folosi oamenii si tehnologie pentru a-si indeplini obiectivele.