Apple Incearca sa Adauge o Camera pentru Apple Watch

Apple Watch camera

Apple incearca sa adauge o camera pentru Apple Watch, insa nu de acum, ci de ceva vreme, dar deocamdata americanii n-au prea avut succes in tentativele lor. Compania Apple a incercat sa adauge o camera in bratarile Apple Watch, nu in carcasa acestuia, iar asta inseamna ca ar fi dorit sa vanda separat curelele cu aceasta componenta.

Dezvaluirea vine multumita unui brevet de inventie pe care compania Apple il are inregistrat in SUA in momentul de fata, camera putand inregistra poze si clipuri video. Cureaua ar fi facuta din materiale flexibile pentru a permite indoirea sa, insa cum anume ar fi inclusa o camera intr-un asemenea accesoriu e greu de imaginat deocamdata.

Apple Watch ar putea deasemenea sa faca si apeluri FaceTime cu o camera dedicata, iar de ani si ani de zile tot apar zvonuri care sugereaza aceasta implementare. Daca Apple nu a reusit sa implementeze o camera in Apple Watch pana acum, e clar ca nu a gasit metoda perfecta prin care sa faca asta, deci ramane de vazut cand va putea sa o faca.

Apple Watch camera curea