Apple Pay a fost LANSAT IN ROMANIA! Iata Bancile Partenere!

Apple Pay a fost lansat in Romania! Compania Apple permite adaugarea cardurilor bancare in sistemul Apple Pay pentru cateva banci din Romania pentru plati mobile.

Apple Pay lansat ROMANIA

Apple Pay a fost LANSAT IN ROMANIA! Compania Apple a lansat in cursul noptii trecute sistemul de plati mobile inclusiv in tara noastra pentru toti utilizatorii de iPhone si iPadde la bancile partenere. Apple Pay a fost lansat in Romania la cam trei luni de cand s-a facut anuntul pentru disponibilitatea sa, insa asta ne ofera in sfarsit posibilitatea de a renunta la cardurile fizice pentru a face plati cu telefonul oriunde ne-am afla.

Apple Pay a fost lansat in Romania cu doar cateva banci partenere, deocamdata, insa printre ele se afla ING, Banca Transilvania, Orange Money, Revolut, si alte cateva care sunt listate mai jos. Apple Pay a fost lansat in Romania si poate fi configurat chiar in momentul de fata, eu am reusit sa faca in doar cateva secunde configurarea pentru ING, astfel ca puteti incerca inclusiv pentru banca voastra emitenta pentru a atasa rapid cardul.

Apple Pay a fost LANSAT IN ROMANIA! Iata Bancile Partenere!

Apple Pay poate fi folosit in Romania utilizand carduri de la urmatoarele banci partenere :

  • ING Bank
  • Banca Transilvania
  • Edenred – companie emitenta de tichete si carduri preplatite pentru beneficii salariale
  • Monese
  • Orange Money
  • Unicredit Bank
  • Revolut

Apple Pay a fost lansat in Romania cu suport pentru mai multe banci fizice, sau digitale, decat ne asteptam initial, printre cele din Romania fiind inclusa si Unicredit Bank, insa aceasta nu va fi ultima. Cei de la BCR au anuntat deasemenea ca vor face parte din lista de banci partenere ale celor de la Apple, insa iata ca Apple Pay a fost lansat in Romania fara suport pentru cardurile lor bancare, dar asta cel mai probabil se va schimba.

Apple Pay a fost LANSAT IN ROMANIA! Cum faci platile mobile ?

Apple Pay a fost lansat in Romania si asta inseamna ca poti uita cardul acasa, cel putin teoretic, cand mergi la cumparaturi, deoarece vei putea plati cu telefonul la orice POS care accepta plati contactless. Trebuie doar sa deschizi aplicatia Wallet, sa selectezi cardul, sa il activezi, iar mai apoi sa il apropii de terminalul de plata, si asa finalizezi plata, totul foarte simplu si usor, din moment ce Apple Pay a fost lansat in Romania.