Huawei. Vestea CEA MAI BUNA pentru Telefoanele Companiei

Huawei. O veste extrem de buna a venit astazi pentru telefoanele companiei chinezesti, iata cum se va schimba totul in urmatoarele luni penru clienti.

Huawei portita

Huawei. Cea mai buna veste posibila vine astazi pentru telefoanele companiei chinezesti, in conditiile in care de cateva luni se afla intr-un scandal continuu din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA. Mai exact, Micron, unul dintre cei mai mari producatori de chip-uri pentru telefoane mobile, a reinceput sa le vanda celor de la Huawei componente pentru telefoanele pe care intentioneaza sa le produca pentru a le lansa pe pietele globale in urmatoarele luni.

Huawei. Se pare ca sanctiunile impuse de catre SUA nu se aplica pentru componentele in care procentul de tehnologie americana este sub 25%, iar cei de la Micron au descoperit ca anumite componente indeplinesc acest criteriu. In baza unei analize facute de catre avocatii companiei, Micron a decis sa inceapa sa vanda catre Huawei anumite componente, chinezii avand deasemenea posibilitatea de a le folosi in produse vandute si in afara Chinei, ceea ce le rezolva o buna parte din probleme.

Huawei. Vestea CEA MAI BUNA pentru Telefoanele Companiei

Huawei. Daca Micron a avut curajul de a incepe sa vanda componente catre chinezi in ciuda interdictiei impuse de catre SUA, e posibil ca si alte companii sa ii urmeze exemplul si sa faca exact la fel. E improbabil ca in celelalte companii partenere ale Huawei sa nu existe produse care sa aiba tehnologii si componente americane in proportie de doar 25% din totalul lor, deci mai mult ca sigur se va gasi ceva care sa poata fi vandut catre chinezi.

“Micron Technology Inc., the largest U.S. maker of computer memory chips, said it resumed some shipments to China’s Huawei Technologies Co., appearing to find a way around an export ban that threatens growth for the semiconductor industry. Micron, which explained the decision Tuesday as it reported earnings, studied the export restrictions and determined “a subset” of products it sells to Huawei are not subject to the rules.”

Huawei. Daca ei vor reusi sa inlocuiasca actualele componente din telefoane, si echipamente de telecomunicatii, cu acelea care au mai putine tehnologii americane, atunci vor putea sa-si vanda linistiti produsele si in SUA. Donald Trump va trebui sa impuna noi interdictii si pentru aceste produse pentru a afecta activitatea celor de la Huawei, insa procesul ar fi foarte complicat, anevoios, si sunt destul de sigur ca nu se va intampla asta.

Huawei. Vestea este una extraordinar de buna pentru compania chinezeasca, si cu siguranta sunt discutii cu multe companii in momentul de fata pentru a relua livrarile de componente catre companie.