Instagram va afisa Reclame si in Explore Feed pentru Utilizatori

instagram reclame explore feed

Instagram este una dintre cele mai populare retele de socializare, iar din pacate, ea va incepe sa afiseze reclame inclusiv in Explore Feed pentru utilizatorii care o folosesc. Compania americana va implementa reclamele printre noutatile din Explore Feed in urmatoarele cateva luni de zile, deci printre poze si video, veti mai vedea si cate o reclama.

Instagram s-a ferit sa afiseze reclame si in Explore Feed pentru cei care ii folosesc aplicatiile, dar daca lumea tot s-a refugiat acolo din News Feed, de ce sa nu o faca ? Reclamele vor fi afisate in acelasi mod precum in News Feed, Instagram doar activandu-le pentru ca are nevoie de si mai multi bani, si nu gaseste alte metode prin care sa ii faca.

Instagram este detinuta de catre Facebook, si dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, compania americana vrea sa bage reclame pe oriunde poate, fara rezerve. Schimbarea aceasta pentru Instagram e doar una dintre cele pe care le vei dispretui, pentru ca in curand urmeaza sa fie afisate reclame inclusiv in cadrul aplicatiei WhatsApp Messenger.

“Today, 80% of people follow a business on Instagram2, and Explore can help them find the next business or product they might love. Brands are an important part of the Instagram experience for people. Whether it’s shopping, catching up on stories or discovering the latest trends, we see people actively looking to connect with brands they like. That’s why, over the next few months, we’ll be introducing ads in Explore feed.”