Presedintele Instagram are un Anunt IMPORTANT pentru Tine

presedinte instagram anunt

Presedintele Instagram are un anunt foarte important pentru cei care folosesc aplicatia zilnic pentru a-si expune viata pe internet, sau a urmari obsesiv alte persoane. Conform lui Adam Mosseri, aplicatia Instagram nu spioneaza conversatiile utilizatorilor care o folosesc, chiar daca utilizatorii vad reclame in baza unor conversatii avute cu diversi oameni.

Diverse teorii au inceput sa apara pe internet in legatura cu Instagram si Facebook dupa ce diversi oameni au vazut reclame in aplicatii in baza unor conversatii avute cu anumite persoane. Presedintele Instagram spune a afisarea reclamelor in concordanta cu anumite subiecte despre care utilizatorii au discutat recent poate fi pura intamplare.

Pe de alta parte, el spune si ca utilizatorii ar fi interactionat cu continut in legatura cu acel subiect inainte de a intra pe Instagram, iar asa au afisate reclamele respective. Instagram, la fel ca Facebook, spune ca nu spioneaza conversatiile, insa aplicatiile au fost de foarte multe ori “prinse” facand alte lucruri care nu sunt tocmai normale pentru profilul lor.

“One is dumb luck, which can happen. The second is you might be talking about something because it’s top of mind because you’ve been interacting with that type of content more recently. It’s top of mind, maybe it’s subconscious and then it bubbles up later. I think this kind of thing happens often in a way that’s really subtle.”