Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea ULUITOARE pentru Romania

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt in mijlocul unei vesti uluitoare pentru toti romanii astazi, iata ce schimbare majora ne vizeaza pe toti.

digi mobil pret 5G

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, iar pentru ei vine o veste uluitoare care ar trebui sa ne bucure pe toti in momentul de fata. Mai exact, v-am spus astazi ca Vodafone a lansat abonamentele 5G in Romania, si multumita lor ne putem face o idee cu privire la ceea ce vom primi de la Digi Mobil, sau ceilalti doi operatori care inca urmeaza sa isi anunte abonamentele in tara.

Digi Mobil. Practic, incepand de astazi toti cei interesati sa testeze tehnologia 5G in Romania pot cumpara de la Vodafone Xiaomi Mi Mix 3 impreuna cu abonamentele Vodafone Red Infinity, care ofera acces la reteaua cu acoperire limitata. Abonamentele au preturi de 17 euro si respectiv 25 de euro, oferind internet nelimitat pentru clienti, adica exact ceea ce conteaza cel mai mult, si ceea ce speram sa primim si de la Digi Mobil, sau ceilalti 2 operatori telecom.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea ULUITOARE pentru Romania

Digi Mobil. Daca la Vodafone sunt abonamente 5G la aceste preturi, atunci e foarte posibil ca RCS & RDS sa aiba abonamente chiar mai ieftine de atat, tot cu internet nelimitat pentru clientii din Romania. Desigur ca la Orange si Telekom preturile vor fi mai mari pentru abonamente decat la Digi Mobil, insa e posibil si ca acoperirea sa fie mult mai buna, impreuna cu viteza de care e bucura clientii, dar toate acestea raman a fi dezvaluite in curand.

Digi Mobil. Stim cu totii ca de la RCS & RDS avem sansele cele mai mari sa beneficiem de cele mai bune preturi, iar de la Orange si Vodafone de cea mai buna experienta pentru folosirea retelelor 5G in Romania. Desigur ca e nevoie si de telefoane performante pentru a putea beneficia de experienta cea mai buna, insa nu se stie ce telefoane ar putea oferi Digi Mobil, sau celelalte 2 companii, dar asta vom afla foarte curand.

Digi Mobil. Cei care vor sa foloseasca retelele 5G ar putea fi obligati sa incheie abonamente noi, speciale pentru retea, pentru ca deocamdata Vodafone nu ofera extraoptiuni separate, si e posibil ca nici restul sa nu o faca.