Samsung Galaxy A90. PREMIERA pentru Telefoanele Samsung

Samsung Galaxy A90

Samsung Galaxy A90 este in proces de dezvoltare in vederea unei lansari care ar trebui sa aiba loc foarte curand, iar ea va aduce o premiera foarte interesanta. Mai exact, se pare ca telefoanele din seria Samsung Galaxy A90 urmeaza sa aiba inclus un sistem de incarcare rapida la 45W, care tot este zvonit pentru ele de ceva vreme deja.

Samsung Galaxy A90 va fi oferit inclusiv intr-o versiune 5G, si sistemul de incarcare rapida va fi net superior celui de 25W inclus in telefoanele Samsung Galaxy S10 5G. Samsung Galaxy A90 va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch, dar si procesor Qualcomm Snapdragon 855, deci ar putea rivalisa cu GALAXY S10 in vanzari, chiar daca nu are toate specificatiile identice.

Samsung Galaxy A90 va fi mult mai ieftin decat actualele telefoane 5G ale companiei coreene, dar si decat seria Samsung Galaxy S10, pusa in vanzare in martie. Este de asteptat ca seria Samsung Galaxy A90 sa fie pusa foarte curand in vanzare, iar doua modele vor fi oferite pentru clienti in urmatoarele luni, asa ca avem ceva de asteptat.