Microsoft face o Schimbare IMPORTANTA pentru Fisierele OneDrive

Microsoft OneDrive vault personal

Microsoft face o schimbare foarte importanta pentru OneDrive, compania americana implementand noi masuri de securitate pentru fisierele stocate acolo. Mai exact, OneDrive are o sectiune speciala numita Personal vault in care utilizatorii pot stoca fisiere si le pot proteja cu un PIN, o amprenta, o scanare a fetei, sau un cod de autentificare in 2 pasi.

Microsoft recomanda aceasta zona securizata pentru stocare documentelor de identificare, de transport, de asigurare, a celor pentru casa, si nu numai. Documentele pot fi scanate direct cu aplicatia OneDrive, iar cei care au Windows 10 vor avea fisierele sincronziate automat in foldere din mediul de stocare care sunt protejate cu BitLocker.

Microsoft OneDrive Personal vault

Microsoft limiteaza numarul de fisiere care pot fi stocate in Personal Vault-ul din OneDrive, in functie de abonamentul utilizatorului, asa ca e bine sa stiti si asta. Microsoft vrea ca utilizatorii sai sa aiba mai multa incredere in OneDrive, astfel incat sa stocheze mai multe fisiere acolo, insa ramane de vazut cam cata lume va incepe sa aiba.