Vodafone. Iata CAT COSTA PRIMELE ABONAMENTE 5G din Romania

Vodafone. Primele abonamente 5G din Romania au fost lansate, Red Infinity 17 si 25 fiind disponibile, iata cat costa, si cu ce telefon 5G sunt oferite in tara.

Vodafone abonamente 5g red infinity

Vodafone. Operatorul de telefonie mobila a dezvaluit astazi care sunt si cat costa primele abonamente 5G din Romania, impreuna cu primul model de telefon care poate fi folosit in reteaua operatorului. Vodafone a demonstrat acum mai bine de o luna performantele retelei sale 5G creata in Romania cu echipamente de la Huawei si Ericsson, iar astazi a decis sa lanseze primele doua abonamente 5G, impreuna cu primul telefon capabil sa se conecteze la ele.

Vodafone. Red Infinity 17 si 25 sunt denumirile primelor doua abonamente 5G din Romania, iar Xiaomi Mi Mix 3 este telefonul care va permite folosirea lor, el fiind vandut impreuna cu aceste abonamente. Abonamentele 5G ale celor de la Vodafone costa 17 euro si respectiv 25 de euro pe luna, oferind trafic de internet nelimitat in reteaua operatorului, ceea ce este cel mai important din tot ceea ce includ ele pentru clienti.

Vodafone. Iata CAT COSTA PRIMELE ABONAMENTE 5G din Romania

Vodafone abonamente 5g red infinity xiaomi mi mix 3

Vodafone. Xiaomi Mi Mix 3 poate fi cumparat de la operator impreuna cu aceste abonamente 5G cu o rata lunara de 25 de euro, sau 30 de euro, in functie de abonamentul Red Infinity ales de catre utilizator. Xiaomi Mi Mix 3 nu este un telefon spectaculos, insa Vodafone nu prea avea alternative pentru a vinde cu aceste abonamente 5G, asa ca pana la aparitia telefoanelor de la Samsung, sau Huawei, altceva nu exista.

Vodafone. Pe de alta parte, Xiaomi Mi Mix 3 este suficient de ieftin pentru a fi oferit cu abonamentele 5G la un cost modic, astfel incat clientii sa se poata bucura de tot ceea ce are de oferit reteaua.

Vodafone. Unde exista acoperire 5G de la operator ?

Vodafone. Desi operatorul de telefonie mobila a anuntat acum cateva saptamani ca are active statii 5G in anumite zone din Bucuresti, se pare ca disponibilitatea a fost extinsa la Cluj-Napoca si Constanta deja. Vodafone nu spune exact in ce zone din aceste orase se vor putea bucura clientii cu abonamente 5G de semnal pentru a folosi Xiaomi Mi Mix 3 dupa ce-l vor cumpara, asa ca ramane ca toata lumea sa experimenteze.

Vodafone. Ca prim operator care ofera serviciile 5G in Romania, compania se descurca destul de bine, si are o oferta foarte interesanta, deci ramane doar sa vedem ce pregatesc Orange, Telekom, sau RCS & RDS.