Windows 10. PROBLEMA Noua care FRUSTREAZA Multi Utilizatori

Windows 10. O problema noua care frustreaza multi utilizatori a fost recunoscuta in mod oficial de catre compania Microsoft, care o si explica pentru ei.

Windows 10 inchidere

Windows 10. O noua problema, care frustreaza tot mai multi utilizatori, a fost confirmata oficial si de catre compania Microsoft, care a decis sa ofere si o explicatie pentru ceea ce se afla in spatele ei. Mai exact, un bug aparut impreuna cu October 2018 Update ingreuneaza inchiderea calculatoarelor cu sistem de operare Windows 10, cu pana la 1 minut chiar, iar pana in prezent utilizatorii nu stiau ce anume genereaza aceasta problema enervanta.

Windows 10. Ei bine, se pare ca daca un dispozitiv USB-C este conectat, sau deconectat, in timp ce calculatorul se inchide, procedura poate fi intarziata serios, fara a putea fi rezolvata in vreun fel problema pe loc. Microsoft explica acum faptul ca October 2018 Update are o problema in ceea ce priveste citirea dispozitivelor USB-C conectat la un calculator cu Windows 10 in momentul in care acesta a avut initiata comanda de inchidere de catre utilizator.

Windows 10. PROBLEMA Noua care FRUSTREAZA Multi Utilizatori

Windows 10. Intarzierea in inchiderea calculatorului poate fi de 60 de secunde, sau chiar mai mare, totul in functie de felul in care analizeaza calculatorul ceea ce ii cere utilizatorul sa faca. In momentul de fata nu exista nicio modalitate de a rezolva aceasta problema in Windows 10, utilizatorul fiind obligat sa astepte ca sistemul de operare sa termine ceea ce are de facut, pentru ca mai apoi sa se inchida, insa Microsoft a rezolvat deja problemele.

“Apart from the extra one minute the sleep or shutdown process takes in this circumstance, this bug does not affect normal functionality of USB Type-C on your machine. The system and the USB Type-C ports should continue to function properly after the next wake or restart of the system.”

Windows 10. Partea buna este ca acest bug nu afecteaza in vreun alt fel calculatoarele, deci utilizatorii nu trebuie sa isi faca griji din acest punct de vedere pentru ca totul va functiona normal la repornire. Din pacate, singura rezolvare existenta pentru acest bug este instalarea May 2019 Update de catre utilizatorii care folosesc sistemul de operare Windows 10, compania Microsoft reusind sa gaseasca o solutie pentru a readuce lucrurile la normal.

Windows 10. Desigur ca nu vorbim despre un bug extrem de important pentru sistemul de operare, insa problema in sine este una foarte enervanta pentru cei care trebuie sa o suporte.