YouTube Music are o Noua Functie GROZAVA pe Telefoane

YouTube Music offline

YouTube Music are lansata o noua functie grozava astazi, toti utilizatorii de telefoane din lumea intreaga putandu-se bucura de aceasta schimbare asteptata de mult timp. Mai exact, YouTube Music are implementata optiunea de a descarca muzica pentru a fi ascultata offline, ceea ce va bucura foarte multi utilizatori ce folosesc aplicatia zilnic.

YouTube Music are implementata aceasta functie in combinatie cu un sistem de inteligenta artificiala, astfel ca pana la 500 de melodii vor fi descarcate in mod automat. Descarcarile automate sunt facute in baza melodiilor pentru care utilizatorii au dat un like, YouTube Music invatand din preferintele noastre pentru a sti ce sa ne ofere.

YouTube Music are aceasta noua functie implementata cu denumirea Smart Downloads incepand de zilele acestea, iar telefoanele Andorid sunt cele care o au prima. Desigur ca e nevoie sa aveti un abonament premium pentru YouTube Music astfel incat functia sa fie disponibila, deci ea nu va fi oferita si pentru cei care au abonamente normale.