Google. Schimbarea MAJORA Asteptata de TOTI Utilizatorii

google stergere date

Google a lansat in sfarsit astazi o schimbare extrem de importanta asteptata de catre foarte multa lume de aproximativ un an de zile, si e bine sa stii ce face. Mai exact, cei de la Google au implementat in sfarsit o functie in platforma online care permite selectarea stergerii automate a intregului istoric de navigare pe internet, dar si a locatiilor vizitate.

Google a anuntat in luna mai ca va implementa aceasta functie asteptata de catre foarte multa lume, iar acum ea este oferita pentru utilizatorii iOS si Android din intreaga lume. Toate datele vor fi tinute timp de 3 luni in serverele companiei Google, dupa care vor fi sterse in mod automat daca functia este activata, ele fiind acum sterse in 18 luni in mod automat.

Google aplica aceleasi setari atat pentru istoricul de navigare pe internet, cat si pentru locatiile vizitate folosind Google Maps, sau alte aplicatii oferite de catre ea. Cei de la Google au cam fost obligati sa implementeze aceasta functionalitate dupa multe plangeri ale utilizatorilor, si nu putem decat sa ne bucuram ca ea este disponibila intr-un final.

google stergere date automat