Huawei P30 PRO. OFICIAL! Anunt IMPORTANT pentru Telefoane

Huawei P30 PRO. Un anunt foarte important a fost facut in mod oficial de catre compania Huawei pentru toate telefoanele clientilor, iata ce a declarat.

Huawei P30 PRO record

Huawei P30 PRO. Un anunt foarte important a fost facut in mod oficial pentru toate modelele de telefoane ale companiei Huawei noaptea trecuta, el venind ca o adevrata surpriza pentru toti clientii chinezilor. Mai exact, Huawei P30 PRO se dovedeste a fi seria de telfeoane ale Huawei care s-a vandut cel mai bine cel mai rapid, depasind recordul anterior stabilit cu seria P20 in cursul anului trecut, iar asta in ciuda tuturor problemelor internationale.

Huawei P30 PRO. In doar 85 de zile de la lansare, seria de telefoane, inclusiv P30 si P30 Lite, a inregistrat vanzari de 10 milioane de unitati in intreaga lume, desi sancitunile SUA au fost impuse la mai putin de o luna dupa lansare. Fata de seria P20, in cazul Huawei P30 PRO vorbim despre atingerea acestei cifre de vanzari cu 62 de zile mai devreme, ceea ce este absolut uluitor, din nou, avand in vedere lovitura foarte grea primita de catre compania Huawei.

Huawei P30 PRO. OFICIAL! Anunt IMPORTANT pentru TOATE Telefoanele

Huawei P30 PRO. Recordul stabilit de catre aceasta serie il depaseste si pe cel al seriei Mate 20, care a avut nevoie de patru luni si jumatate pentru a atinge 10 milioane de unitati vandute la nivel global. Chiar daca seria din care face parte Huawei P30 PRO nu are anuntat si un obiectiv pentru vanzarile anuale, din cauza sanctiunilor impuse de SUA, nu ar fi surprinzator sa vedem atingerea unor cifre surprinzatoare pentru telefoane.

“The time we took to reach 10 million unit sales (for the P30 series) is 62 days less than that for P20 series. Said Kevin Ho, President of Huawei’s handset product line.”

Huawei P30 PRO. Cu o scadere de 40% a vanzarilor internationale de telefoane in ultima luna e usor de ghicit ca majoritatea acestor vanzari au fost inregistrate in China, si nu in tarile occidentale. Desigur ca nu exista deocamdata date pentru asta, dar scaderea masiva a vanzarilor internationale nu ne poate duce la o alta concluzie, pentru ca recordul stabilit de catre Huawei P30 PRO este unul care arata cat de puternica este in continuare compania chinezeasca.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, vorbim despre ceva absolut uimitor pentru telefoanele chinezilor, si ceva ce ar trebui sa ne arate ca SUA inca nu a reusit sa loveasca atat de puternic in companie.