Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Prima IMAGINE si un MARE SECRET

Huawei MATE 30 PRO. O prima imagine aparuta in exclusivitate pe internet ne dezvaluie un foarte mare secret al telefonului pregatit pentru lansare acum.

Huawei MATE 30 PRO circular

Huawei MATE 30 PRO. Desi ne aflam la ceva timp distanta de momentul in care noul model de telefon va fi prezentat in mod oficial, iata ca astazi avem parte totusi de o prima imagine care ne prezinta viitoarea carcasa. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum urmeaza sa arate noul design pentru carcasa Huawei MATE 30 PRO, dar puteti vedea deasemenea si cum vor fi aranjati senzorii de imagine pentru noua camera quad care va face parte din telefon.

Huawei MATE 30 PRO. Daca in versiunea de anul trecut camera a fost montata intr-un chenar, in cazul modelului de anul acesta vorbim despre o forma circulara pentru noua camera quad, ceva ce nu e tocmai neobisnuit. Nu stiu daca Huawei a avut in vreun model de telefon premium o camera circulara, insa Huawei MATE 30 PRO va avea o asemenea schimbare importanta implementata, probabil pentru a imbunatati si calitatea pozelor.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Prima IMAGINE si un MARE SECRET

Huawei MATE 30 PRO circular imagine carcasa

Huawei MATE 30 PRO. In ciuda faptului ca imaginea pare sa fie de la un telefon al celor de la Huawei, pana in momentul de fata n-au aparut informatii care sa sugereze faptul ca o camera circulara va fi implementata. Desigur ca asta nu este vreo confirmare 100% clara a faptului ca Huawei MATE 30 PRO va avea un asemenea tip de camera implementata, dar lucrurile incep sa devina foarte interesante in acest moment.

Huawei MATE 30 PRO. Dupa auntul anuntul de ieri privind ridicarea sanctiunilor impuse impotriva Huawei in SUA, e cat se poate de clar ca lansarea acestui nou model de telefon este din ce in ce mai aproape in momentul de fata. Oficial, chinezii au spus ca Huawei MATE 30 PRO va fi pregatit pentru lansare in septembrie, sau octombrie, insa acum nu mai exista motive ca lucrurile sa fie grabite din moment ce pericolul sanctiunilor a disparut.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul lucrurile incep sa devina din ce in ce mai clare pentru toata lumea iar noul model de smartphone este dezvaluit pentru toata lumea.