Jony Ive si Motivele din cauza Carora a Parasit de MULT Apple

jony ive motive parasit apple

Jony Ive, talentatul si binecunoscutul designer sef al companiei Apple, pana recent, a incetat sa mai fie interesat de produsele companiei dupa ce Apple Watch a fost lansat. Jony Ive a devenit dezintersat deoarece Tim Cook, presedintele Apple, nu era interesat de design-ul produselor companiei, iar pe unele le vedea pentru prima oara in conferintele de prezentare.

Jony Ive era suparat si ca in consiliul director al Apple erau multi oameni care n-aveau legatura cu business-ul de baza al companiei. Jony Ive a fost suparat ca Apple Watch nu a fost vandut ca un accesoriu vestimentar, ci ca o extensie a iPhone, si esecul in vanzarile modelului din aur au contat foarte mult, in final.

Jony Ive nu a mai fost activ implicat in produsele lansate de catre compania Apple dupa Apple Watch, iar acest lucru se vede chiar si acum, cand pleaca. Jony Ive va incasa milioane de dolari anual de la Apple pentru a lucra in continuare la unele produse, dar in niciunul nu va fi implicat asa cum fusese pe vremea cand traia Steve Jobs.

“Ive was “dispirited” by Tim Cook who “showed little interest in the product development process”. Ive grew increasingly frustrated as Apple’s board was populated by directors with backgrounds unrelated to the company’s core business. Ive disagreed with “some Apple leaders” on how to position the Apple Watch. Ive pushed for the Apple Watch to be sold as a fashion accessory, not as an extension of the iPhone.”