Samsung GALAXY NOTE 10 CONFIRMAT OFICIAL de CEO-ul Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost confirmat in mod oficial de catre presedintle diviziei mobile a companiei coreene, iata ce a avut acesta de declarat pentru presa.

Samsung GALAXY NOTE 10 confirmat

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost confirmat in mod oficial de catre CEO-ul diviziei mobile a companiei Samsung, dupa ce a fost confirmat si intr-un document intern care a fost vazut de catre unii jurnalisti. Conformarea de la Dj Koh, presedintele diviziei mobile a companiei Samsung, a venit intr-o discutie avuta cu jurnalistii, fara legatura cu telefonul, dar Samsung GALAXY NOTE 10 a fost confirmat intr-un raspuns privind o intrebare legata de Bixby.

Samsung GALAXY NOTE 10 are denumirea confirmata in mod oficial de catre presedintele diviziei mobile a Samsung, si implicit lansarea sa din perioada urmatoare, astfel ca nu mai exista dubii cu privire la el. Dj Koh a anuntat ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 va exista o evolutie in ceea ce priveste asistentul personal Bixby, compania Samsung pregatindu-se sa implementeze noi functii importante pentru asistentul personal oferit in telefoanele sale.

Samsung GALAXY NOTE 10 CONFIRMAT OFICIAL de CEO-ul Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10 nu a avut dezvaluite alte detalii de catre Dj Koh, insa chiar saptamana trecuta am vazut un clip video cu telefonul, si in el ni s-a confirmat faptul ca ecranul va fi perforat chiar in centrul sau. Separat de asta, filmul parea sa confirme deasemenea faptul ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera quad implementata, asa cum ne-au spus diverse zvonuri, asa ca necunoscute putine exista in momentul de fata vis-a-vis de el.

“Then, the following day during a round-table discussion with Samsung CEO DJ Koh, the Galaxy Note 10 name was mentioned again. In response to a question at Bixby, Koh briefly name-checked the handset at the end of his answer, saying “and for our Note 10, it will be another phase for Bixby”.”

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in data de 7 august, conform celor mai recente zvonuri privind telefonul, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la 2 – 3 saptamani din acest punct. Nu se stie deocamdata sigur cat va costa Samsung GALAXY NOTE 10, dar se speculeaza ca va depasi 1000 de dolari in versiunea standard, si poate 1200 de dolari in versiunea Pro, astfel ca fanii vor trebui sa plateasca mai mult pentru acest model.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu putin timp inainte ca iPhone 11 sa isi faca aparitia, asa ca va avea o perioada foarte scurta in care va trebui sa adune anzari foarte multe, inainte de a fi dat complet uitarii de catre clienti.