Samsung GALAXY Note 10. Functia SPECIALA Inspirata din iPhone

Samsung GALAXY Note 10. O functie speciala este preluata din iPhone pentru a fi implementata de Samsung, iata ce vor avea clientii disponibil foarte curand.

Samsung GALAXY Note 10 your phone

Samsung GALAXY Note 10. O functie speciala este implementata in noile modele de telefoane ale companiei coreene, si ea este inspirata direct din iPhone, dar este oferita cu ajutorul unei alte companii importante, Microsoft. Mai exact, Samsung GALAXY Note 10 va avea implementata o functie speciala care le va permite utilizatorilor sa-si sincronizeze pozele, sau mesajele, in timp real cu un calculator cu Windows 10 prin intermediul aplicatiei Your Phone, recent lansata.

Samsung GALAXY Note 10. Your Phone este o aplicatie lansata pentru Windows 10 de catre Microsoft in ideea de a facilita transferul de date dintre telefoanele Android, si la un moment dat iPhone, si calculatoarele utilizatorilor. Samsung GALAXY Note 10 va avea o aplicatie speciala Your Phone preinstalata de catre compania Samsung in momentul productiei, iar aceasta va facilita transferul de date cu calculatoarele care au sistemul de operare Windows 10 instalat de catre utilizatori.

Samsung GALAXY Note 10. Functia SPECIALA Inspirata din iPhone

Samsung GALAXY Note 10. In cazul iPhone exista aplicatia Messages pentru Mac prin care sunt sincronizate toate mesajele primite prin platforma, iar pozele pot fi vazute in aplicatia Photos din calculatoarele celor de la Apple. Desigur ca iPhone are si optiunea de sincronizare Wi-Fi pentru iTunes, care preia toate datele din telefoane in Mac-uri, dar in cazul Samsung GALAXY Note 10 lucrurile vor fi mai limitate, insa va fi posibila inclusiv vizualizarea de clipuri video.

“Samsung Electronics will apply the ‘Android phone’ application (application) newly introduced in Windows 10 to the Galaxy Note 10 as the default app by Microsoft. Workers with dozens of business-related characters can now view and transfer text to a PC without a smartphone. You can also view photos taken on your smartphone directly on your PC without having to send them by e-mail.”

Samsung GALAXY Note 10. Ideea din spatele celor de la Samsung este una foarte buna, iar implementarea serviciilor celor de la Microsoft este una logica, pentru ca ele nu doar ca functioneaza, dar vor fi disponibila si pe alte telefoane Android. Samsung GALAXY Note 10 ar urma sa fie primul care are integrata aceasta tehnologie, dar mai mult ca sigur vor fi si altele in care ea va fi disponibila dupa ce lumea o va lauda in noua serie de produse ale coreenilor.

Samsung GALAXY Note 10. Acestea fiind spuse, iata ca Samsung incearca sa le ofere clientilor o experienta mai buna de a folosi telefoanele, implementand ceva ce exista la iPhone de ceva vreme.