iPhone 11, XR 2019: Primele SCHITE de pe Liniile de Productie

iPhone 11, XR 2019, sunt astazi dezvaluite in noi imagini care ne prezinta schite in baza carora sunt produse telefoanele in cadrul companiei Apple.

iphone 11 schite xr 2019

iPhone 11, XR 2019, au astazi dezvaluite noi imagini cu schitele in baza carora vor fi produse de catre partenerii celor de la Apple, si puteti vedea ca vorbim despre cam tot ceea ce am aflat din diverse zvonuri anterioare. Mai exact, putem vedea faptul ca atat iPhone 11, cat si iPhone XR 2019 vor avea acea camera noua inclusa intr-un chenar patrat, care arata urat, dar ar fi bine sa ne obisnuim cu totii cu acest nou design, pentru ca nu va disparea curand.

iPhone 11, iPhone XR 2019, vor avea design-uri foarte similare din toate punctele de vedere, in contrast cu ceea ce am vazut in cursul anului trecut pentru seriile iPhone XS si iPhone XR, ele avand design-uri diferite pentru camera. Apple nu vrea sa mai diferentieze iPhone 11 si iPhone XR 2019 in acest mod anul acesta, astfel ca telefoanele vor arata cam la fel, dar vor avea dimensiuni diferite, ceea ce este perfect normal.

iPhone 11, XR 2019: Primele SCHITE de pe Liniile de Productie

iphone 11 schite xr 2019 imagine

iPhone 11, daca in ceea ce priveste design-ul lucrurile nu vor fi diferite, nici in ceea ce priveste componentele interne lucrurile nu vor sta chiar atat de mult diferit intre cele doua serii de telefoane. iPhone 11 si iPhone XR 2019 vor avea camerele cu aceeasi senzori de imagine, dar numarul va fi diferit, teoretic, vor avea aceleasi procesoare, aceleasi medii de stocare, dar probabil cantitati diferite de memorie RAM, ceea ce am vazut si anul acesta in telefoane.

iphone 11 schite xr 2019 foto

iPhone 11 ar urma sa aiba si eventuale functii speciale pentru camere, ceea ce in cazul iPhone XR 2019 nu vom vedea pentru ca aceste modele nu au decat o camera duala in locul celei triple. E nevoie sa existe diferente de acest gen intre iPhone 11 si iPhone XR 2019, separat si de baterie, pentru ca diferenta in preturile celor doua modele sa fie justificata intr-un fel, sau altul, pentru clientii care vor dori sa le cumpere.

iPhone 11, iPhone XR 2019, vor fi prezentate de catre compania Apple in septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, cel putin din baza experientei cu lansarile recente ale companiei.