Samsung. GRESEALA COLOSALA Recunoscuta de catre Presedinte

Samsung. O greseala colosala a fost recunoscuta de catre unul dintre presedintii companiei, iata ce a declarat acesta, si ce impact urias are asupra ei.

Samsung greseala

Samsung. O greseala colosala a fost recunoscuta de catre presedintele diviziei mobile a companiei coreene, si asta dupa foarte multe luni in care mai toata lumea a spus exact acelasi lucru cu privire la ea. Mai exact, presedintele diviziei mobile a Samsung, Dj Koh, a recunoscut faptul ca a fortat lansarea Samsung GALAXY Fold inainte ca telefonul sa fie suficient de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare pentru clientii companiei.

Samsung. Presedintele diviziei mobile isi recunoaste greseala, si recunoaste deasemenea faptul ca a fost rusinos ca Samsung GALAXY Fold sa aiba lansarea amanata cu doar cateva zile inainte ca ea sa aiba loc. Samsung are telefonul in proces de verificare in vederea unei lansari undeva prin septembrie, iar asta pentru ca rezolvarile care au fost implementate pentru telefon inca mai au nevoie de o testare foarte riguroasa.

Samsung. GRESEALA COLOSALA Recunoscuta de catre Presedinte

Samsung. Conform presedintelui diviziei mobile a companiei, problemele telefonului au fost descoperite, si corectate, iar 2000 de unitati sunt in plin proces de testare cu diversi parteneri inainte de a fi lansate. Dj Koh a cerut mai mult timp pentru a testa rezolvarile pe care Samsung le-a implementat pentru Samsung GALAXY Fold, astfel incat atunci cand telefonul va fi lansat, el sa si poata fi folosit fara frica faptului ca se va strica.

“It was embarrassing. I pushed it through before it was ready. I do admit I missed something on the foldable phone, but we are in the process of recovery. At the moment, more than 2,000 devices are being tested right now in all aspects. We defined all the issues. Some issues we didn’t even think about, but thanks to our reviewers, mass volume testing is ongoing.”

Samsung. Momentul de sinceritate pe care presedintele diviziei mobile a companiei il are este unul surprinzator, si arata ca in cadrul ei exista totusi interes pentru a prezenta adevarul, si a oferi produse care sa fie utile. Desigur ca asta ar putea sa nu convinga multa lume de faptul ca Samsung merita o a doua sansa cand vine vorba despre telefonul sau pliabil, dar ramane de vazut totusi cum vor evolua vanzarile pentru el.

Samsung. Acestea fiind spuse, primul telefon pliabil al coreenilor ai are nevoie de testare, si probabil nu va ajunge in magazine vara aceasta, dar important e sa ajunga intr-o versiune finala care sa si poata fi folosita.