Samsung GALAXY FOLD are „Majoritatea” Problemelor Rezolvate

Samsung GALAXY FOLD are majoritatea problemelor rezolvate, conform unui vicepresedinte Samsung, iata ce spune acesta despre lansarea noului telefon.

Samsung GALAXY FOLD rezolvat

Samsung GALAXY FOLD are „majoritatea” problemelor rezolvate, si ar fi gata de lansare, daca este sa ne luam dupa un manager al companiei coreene. Vicepresedintele diviziei Samsung Display spune ca Samsung GALAXY FOLD ar trebui sa fie lansat din moment ce majoritatea problemelor telefonului au fost rezolvate, dar oficial nu s-a spus asta.

Samsung GALAXY FOLD este in proces de analiza pentru rezolvarea problemelor inca de acum doua luni, si nu se stie ce inseamna „majoritatea” cand se vorbeste despre ele. Ideal ar fi ca toate problemele Samsung GALAXY FOLD sa fie rezolvate inainte de o posibila lansare, asta pentru ca Samsung sa nu se faca in totalitate de ras cu telefonul.

Samsung GALAXY FOLD nu va ajunge foarte curand pe piata, in ciuda afirmatiilor facute de catre managerul companiei, iar asta pentru ca oficial, un anunt va fi facut in „urmatoarele saptamani”. Ce inseamna asta, nu stie nimeni in momentul de fata, dar e destul de clar faptul ca Samsung GALAXY FOLD se apropie de o lansare.

„Samsung Electronics’ first foldable smartphone, the Galaxy Fold, will launch soon, as “most” issues linked to the screen have been solved, a Samsung Display executive has revealed. Most of the display problems have been ironed out, and the Galaxy Fold is ready to hit the market,” said Samsung Display Vice President Kim Seong-cheol in his speech at a conference held by industry organization.”