DeepNude, e Activa, inca mai DEZBRACA orice Femei din Poze

DeepNude, aplicatia despre care v-am vorbit saptamana trecuta cand v-am spus ca poate dezbraca orice femei din poze, nu a disparut, desi creatorii sai au retras-o. Asa cum spuneau creatorii sai saptamana trecuta, aplicatia oridinala DeepNude a fost copiata, si este in continuare distribuita pe internet, deci poate fi folosita pentru a dezbraca femei din poze.

DeepNude este distribuita de catre multiple persoane pe internet, insa nu gratuit, ci contracost, pentru ca versiunea originala a fost retrasa, deci nu mai poate fi instalata. Unele persoane fac bani frumosi din distribuirea sa, iar pe un server discord cineva cerea 20 de dolari pentru aplicatia DeepNude care dezbraca femei din poze folosind inteligenta artificiala.

DeepNude este distribuita si de catre altii, pentru preturi care ajung pana la 50 de dolari, insa cei care platesc acesti bani uita faptul ca aplicatia este o farsa totala, nu ceva real. Creatorii DeepNude au recunoscut faptul ca aplicatia nu dezbraca femei din poze, ci suprapune peste corpurile lor altele care seamana intr-o anumita masura.

On Monday morning, chat platform Discord banned a server that was selling a version of DeepNude, a program that creates non-consensual nude images of women using machine learning algorithms. The server included a link to download a version of the DeepNude software and instructions for how to pay the creators—who were asking for $20 donations to use the program—through Amazon gift cards or Bitcoin.

DeepNude a fost retrasa deoarece le facea rau multor femei care aveau poze trucate cu ele distribuite pe internet, iar creatorii au decis ca asa ceva n-ar trebui sa se intample, desi pozele erau marcate ca fiind false. DeepNude a pornit ca un experiment, insa a sfarsit prin a atrage foarte multa atentie pentru ca dezbraca femeile din poze, dar nu prea.