Un MacBook Pro ce a EXPLODAT Arata cat de MARE e PROBLEMA Apple

Un MacBook Pro care a explodat din cauza bateriei defecte ne arata cat de mare este problema companiei Apple, si de ce au fost rechemate laptop-urile in service. Cam toate modelele MacBook Pro 15 inch cu Retina Display vandute intre septembrie 2015 si februarie 2017 sunt rechemate in service pentru inlocuire, iar mai jos puteti vedea de ce.

Bateria MacBook Pro-ului din imagini a explodat si a generat o flacara, emanand mult fum care a umplut incaperea in care se afla detinatorul sau, fumul fiind, desigur, toxic. Acest laptop era in sleep mode, deci nici macar nu era folosit, astfel ca explozia este o noua dovada a pericolului la care se expun utilizatorii.

macbook pro 15 inch explodat baterie

Puteti vedea ca bateria a avut o putere atat de mare incat a facut si o gaura in baza carcasei laptop-ului, iar daca acesta s-ar fi aflat pe bratele utilizatorului, ar fi generat arsuri serioase. Daca aveti un MacBook Pro 15 inch Retina Display, din perioada mentionata mai sus, atunci trebuie in mod obligatoriu sa mergeti sa inlocuiti bateria.

macbook pro 15 inch explodat baterie ars