iOS 13 Beta 3 DEZAMAGESTE la un Capitol IMPORTANT (VIDEO)

iOS 13 Beta 3 continua sa dezamageasca la un capitol foarte important, cei de la Apple nereusind sa se tina de promisiunile pe care le fac pentru clientii lor. Mai exact, Apple a promis ca performantle iOS 13 vor creste foarte mult, insa din pacate pana in momentul de fata n-am reusit sa vedem efectiv o schimbare din acest punct de vedere.

iOS 13 Beta 3 nu ne arata ca aplicatiile se deschid de 2 ori mai repede pe telfeoanele iPhone, asa cum a promis compania Apple in momentul in care a prezentat actualizarea sistemului de operare. In clipul video de mai sus puteti vedea o comparatie facuta intre performantele iOS 13 beta 3 si iOS 12.3.1 pe iPhone 6S si iPhone 8, iar rezultatele sunt identice.

iOS 13 Beta 3 nu are performante mai bune pentru aceste modele de telefoane in comparatie cu iOS 12.3.1, dar asta nu e tocmai ceva complet neasteptat. iOS 13 beta 3 ramane in continuare in urma versiunii anterioare a sistemului de operare, asa ca trebuie sa asteptam pana la aparitia versiunii finale pentru a vedea cum evolueaza performantele.