Huawei. Problemele Continua cu o NOUA LOVITURA foarte DURA

Huawei. Problemele continua pentru compania chinezeasca, si o noua lovitura foarte dura i-a fost aplicata, iata cat de grava a devenit situatia pentru ea.

Huawei comert

Huawei. In ciuda tuturor promisiunilor primite de catre compania americana, iata ca astazi ea are parte de o noua lovitura foarte dura care ne arata ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum pareau acum cateva zile. Desi Donald Trump a spus foarte clar ca unele dintre sanctiunile impuse impotriva celor de la Huawei vor fi ridicate, oamenii din administratia prezidentiala au fost instiintati ca inca trebuie sa respecte sanctiunile impuse in luna mai.

Huawei. Un director adjunct al institutiei care se ocupa cu impunerea sanctiunilor de comert in SUA, a trimis o scrisoare catre angajatii institutiei prin care ii alerta ca nimic nu s-a schimbat cu situatia companiei chinezesti. Donald Trump a anuntat in weekend ca unele dintre sanctiunile care au fost impuse impotriva companiei Huawei vor fi anulate, dar iata ca masura se lasa asteptata, iar chinezii inca nu pot face absolut nimic din ceea ce sperau.

Huawei. Problemele Continua cu o NOUA LOVITURA foarte DURA

Huawei. Compania chinezeasca face parte dintr-un grup de 70 de companii care au avut impuse aceleasi sanctiuni de catre Donald Trump in luna mai, iar acea lista nu a fost schimbata pana in momentul de fata in vreun fel. Desi Donald Trump s-a inteles cu Xi Jinping pentru a ridica povara sanctiunilor de pe spatele celor de la Huawei, iata ca lucrurile inca nu merg in directia dorita pentru compania chinezeasca, dar poate ca totul e doar temporar.

Enforcement staff were sent an internal letter this week by John Sonderman, the Deputy Director of the Office of Export Enforcement, to continue treating Huawei as blacklisted. The letter said applications from companies that want to sell to Huawei should be considered on merit and flagged with language that notes Huawei is on the entity list. The applications should also still be viewed under a “presumption of denial” policy that applies to companies on the blacklist.

Huawei. Fara a fi eliminata de pe acea lista, compania nu poate licentia telefoanele cu sistem de operare Android, si nu poate sa cumpere anumite componente pe care sa le foloseasca in telefoanele sale. Aceasta este o problema foarte mare pentru ea, dar in momentul de fata Huawei nu prea are ce sa mai faca decat sa se roage ca Donald Trump sa se tina de cuvant, iar sanctiunile sa fie intr-adevar ridicate cat mai rapid.

Huawei. Nu se stie cand se va intampla asta, sau daca nu cumva Donald Trump se va razgandi si va decide sa nu mai faca acest lucru, iar in schimb sa mentina sanctiunile pe termen nedeterminat.