Samsung GALAXY Fold are in sfarsit REZOLVATE toate Problemele

Samsung GALAXY Fold rezolvat probleme

Samsung GALAXY Fold are rezolvate toate problemele din cauza carora a avut lansarea amanata de catre compania Samsung, dar asta nu inseamna ca va fi lansat prea curand. Samsung GALAXY Fold este in proces de testare in momentul de fata, peste 2000 de unitati fiind oferite pentru utilizare in lumea larga chiar acum.

Samsung GALAXY Fold are testate modificarile facute de catre Samsung pentru ca experienta de care au parte clientii sa nu fie una proasta, asa cum s-ar fi intamplat daca lansarea nu era amanata. Presedintele diviziei mobile a companiei Samsung, Dj Koh, a afirmat ca tot ceea ce s-a intamplat cu Samsung GALAXY Fold pana acum este rusinos.

Samsung GALAXY Fold are aplicata folia speciala de pe ecran intr-un mod care nu permite dezlipirea sa, deci implicit si distrugerea ecranului, aceasta fiind problema cea mai mare. Acum 2000 de unitati sunt testate pentru a se vedea daca Samsung GALAXY Fold poate fi pus in vanzare si folosit fara probleme de catre clienti, dar o data de lansare nu a fost inca anuntata.

“Samsung Electronics Co. has completed a two-month redesign of the Galaxy Fold to fix embarrassing screen failures that forced its delay. The world’s largest smartphone maker is now in the final stages of producing a commercial version but can’t yet pin down a date to begin sales.”