Windows 10. Functia GROZAVA LANSATA pentru Telefoane Android

Windows 10. Functia grozava lansata pentru telefoanele Android astazi iti arata cat de mult s-a gandit Microsoft la tine si experienta pe care o ai.

Windows 10 android notificari telefoane aplicatii

Windows 10. O noua functie grozava a fost lansata pentru telefoanele care au sistem de operare Android, ca o completare foarte buna pentru functiile ce sunt in mod normal disponibile pentru toata lumea. Mai exact, Windows 10 are incepand de astazi pentru aplicatia Your Phone implementata posibilitatea de a afisa notificarile din telefoanele Android direct in calculatoare, ceva ce nici macar telefoanele iPhone nu ofera pentru Mac-uri.

Windows 10. Practic, utilizatorii care au telefoanele conectate prin Your Phone la un calculator cu acest sistem de operare vor putea vedea direct pe PC orice notificari care sunt primite pe smartphone-urile lor. Desi in trecut Microsoft a implementat o functionalitate similara baza pe Cortana, ea nu oferea o experienta prea buna, astfel ca in Windows 10 a fost lansata aplicatia Your Phone, care are menirea de a duce lucrurile la un cu totul alt nivel.

Windows 10. Functia GROZAVA LANSATA pentru Telefoane Android

Windows 10 android notificari telefoane

Windows 10. Functia se numeste “notification chasing” in interiorul companiei Microsoft, iar in momentul de fata doar cei care fac parte din programul beta de testare al sistemului de operare o pot incerca. Pentru ca notificarile sa permita si interactiunea cu aplicatii de pe calculatoare, e nevoie ca utilizatorul sa acceseze notificarea pe telefonul Android, apoi ea fiind afisata in Windows 10, in aplicatia dedicata accesata.

Windows 10. Utilizatorul poate mai apoi sa interactioneze cu aplicatia si sa controleze ceea ce se intampla pe telefon, iar asa poate, spre exemplu, sa trimita mesaje folosind o aplicatie care exista si in telefon. Functionalitatea oferita de Your Phone necesita deocamdata o interactiune si cu telefonul Android pentru ca notificarile sa poata deschide in Windows 10 aplicatii dedicate, dar probabil ca in viitor asta se va schimba.

Windows 10. Avand in vedere ca deocamdata functionalitatea este doar in proces de testare, nu se stie cand va fi in mod efectiv oferita pentru utilizatori in versiune publica, deci mai avem de asteptat.