Windows 10. Iata Cea mai MARE SCHIMBARE a Microsoft din 2019

Windows 10. Cea mai mare schimbare a Microsoft din 2019 a fost dezvaluita astazi de catre compania americana, iata ce se intampla cu sistemul de operare.

Windows 10 update 19h2

Windows 10. Cea mai mare schimbare din 2019 pentru sistemul de operare al companiei Microsoft a fost anuntata in mod oficial astazi, si vorbim despre ceva ce putina lume credea ca va fi posibil vreodata. Microsoft a inceput sa ofere astazi primele detalii cu privire la actualizarea 19H2 pentru Windows 10, adica aceea care va fi lansata in toamna, si probabil va avea denumirea October 2019 Update, in ton cu cele din trecut.

Windows 10. Conform companiei Microsoft, a doua mare actualizare a sistemului de operare pentru anul 2019 nu va aduce la fel de multe noutati pentru clientii care au in calculatoare acest software. Conform celor de la Microsoft, actualizarea din toamna pregatita pentru Windows 10 va avea imbunatatiri ale performantelor, noi functii pentru companii, dar si imbunatatiri pentru experienta de utilizare.

Windows 10. Iata Cea mai MARE SCHIMBARE a Microsoft din 2019

Windows 10. Microsoft face totusi o schimbare foarte mare pentru modul in care va distribui aceasta actualizare, cea mai mare de pana acum pentru felul in care sunt oferite patch-urile pentru instalare. Mai exact, cei de la Microsoft vor folosi o tehnologie noua pentru distribuirea patch-ului pentru calculatoare, iar totul va fi, pentru utilizator, mai similar cu oferirea unui patch lunar pentru Windows 10, si nu cu oferirea unui update major.

“The next feature update for Windows 10 (known in the Windows Insider Program as 19H2) will be a scoped set of features for select performance improvements, enterprise features and quality enhancements. To deliver these updates in a less disruptive fashion, we will deliver this feature update in a new way, using servicing technology (like the monthly update process) for customers running the May 2019 Update who choose to update to the new release.”

Windows 10. Problema este ca acest nou sistem de actualizare va fi oferit doar pentru cei care au instalat deja May 2019 Update in calculatorele lor, iar cei cu actualizari mai vechi vor ramane fara imbunatatire. Microsoft va incepe sa ofere primele versiuni beta ale actualizarii 19H2 pentru testeri chiar de saptamana aceasta, deci noua versiune majora a Windows 10 va fi testata timp de cateva luni inainte de a fi oferita in mod oficial.

Windows 10. In momentul de fata compania Microsoft are drept obiectiv lansarea actualizarii in luna septembrie, dar e improbabil ca distributia sa inceapa pana in luna octombrie, deci nu va faceti mari sperante.