Apple IRONIZEAZA Android si Google in Stilul sau Propriu

Apple continua sa ironizeze compania Google in stilul sau propriu, si destul de “abraziv”, cei din Cupertino dorind sa isi faca simtita “prezenta” in ciuda faptului ca nu intrec cu mult Google. Mai exact, cei de la Apple au amplasat noi panouri publicitare in care ironizeaza Google pentru faptul ca inca mai colecteaza multe informatii despre utilizatorii Android.

apple ironizeaza google securitate iphone ios

Apple promoveaza intimitatea si siguranta datelor telefoanelor iPhone, in contrast cu ceea ce ofera Android, si a amplasat panourile publicitare inclusiv langa cel putin un sediu al Google. Noile reclame ale celor de la Apple sunt amplasate in Canada, primele dintre ele aparand in Las Vegas, in perioada CS 2019, Google si Android fiind mereu tintele Apple.

apple ironizeaza google securitate android

Google a raspuns cu reclame proprii in fata atacurilor celor de la Apple, asa cum este si normal, insa lucrurile sunt departe de a se fi terminat. Apple promoveaza intens iOS pentru securitatea pe care o ofera, iar Apple are dreptate cand continua sa puna iPhone peste Android din acest punct de vedere.