Netflix. Schimbare URIASA Anuntata pentru Noile Filme si Seriale

Netflix. O schimbare foarte mare este anuntata de catre compania americana pentru noile filme si seriale pe care le va lansa in platforma incepand din 2019.

Netflix. O schimbare foarte importanta pentru noile filme si seriale a fost anuntata de catre compania americana, si vorbim despre ceva care va conta foarte mult, insa nu pentru motivele pe care ti le imaginezi in acest moment. Mai exact, cei de la Netflix urmeaza sa reduca substantial fumatul in randul personajelor, exceptand situatiile in care asta e necesar din ratiuni de acuratete istorica, sau factuala, deci nu dispare complet.

Netflix. Aceasta modificare este facuta de catre platforma de streaming video pentru toate filmele si serialele care pot fi vazute si de catre copiii cu varse de 13 ani, sau mai mici, deci orice are un rating mai mare, va avea scene cu fumat. Decizia este una neobisnuita pentru multi, dar Netflix a luat-o din cauza unor critici venite din partea unui ONG care sustine interzicerea fumatului, iar compania a ascultat in mod surprinzator de ei.

Netflix. Schimbare URIASA Anuntata pentru Noile Filme si Seriale

Netflix. In cazul filmelor si serialelor care sunt create pentru un public ceva mai in varsta, fumatul va fi prezentat doar daca e necesar pentru prezentarea cat mai buna a povestii din respectivele creatii. Practic, Netflix ar cam vrea sa elimine intr-o foarte buna masura fumatul din mai toate filmele si serialele pe care le va crea, totul intr-o tentativa de a mai reduce consumul de tigari in randul tinerilor, poate chiar si in randul adultilor, ceea ce nu e tocmai rau.

Netflix said that going forward, all new shows it commissions with ratings of TV-14 or below (and all films rated PG-13 or below) will exclude smoking and e-cigarette use, except for “reasons of historical or factual accuracy.” The streamer also said new projects with higher ratings will not depict smoking or e-cigarette use “unless it’s essential to the creative vision of the artist or because it’s character-defining (historically or culturally important).”

Netflix. Compania declarat ca este constienta de faptul ca fumatul este nociv, si stie ce impact are asupra tinerilor in momentul in care este prezentat intr-un mod pozitiv in filmele si serialele create pentru platforma. Separat de asta, cei de la Netflix vor include in detaliile filmelor si serialelor inclusiv informatii privind fumatul care se face in film, si cat de nociv este acesta pentru corpul uman, deci iata ca si aici incepe o initiativa importanta pentru oprirea fumatului.

Netflix. Acestea fiind spuse, daca veti realiza ca lumea nu mai fumeaza la fel de mult in filmele si serialele din platforma de streaming video, ei bine stiti acum si de ce se intampla asta.