RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Vestile PROASTE pentru Romani

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unei vesti foarte proaste care afecteaza toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unor vesti foarte proaste pentru clientii din Romania, iar aceasta in ciuda faptului c anoi platim mai mult pentru serviciile de care beneficiam de la aceste companii, si nu numai. Conform unui nou studiu facut pentru masurarea vitezelor de internet la nivel global, Romania se plaseaza, din pacate, pe locul 37 in top, astfel ca serviciile oferite de RCS & RDS, si restul companiilor, nu sunt printre cele mai bune.

RCS & RDS. Viteza medie de internet din Romania este de 21.8, in scadere cu aproape 50% fata de anul 2018, cand operatorii ofereau viteze de internet de 38.6 Mbps pentru clientii din Romania, diferenta fiind una uriasa. Din cauza acestei schimbari radicale, Romania a cazut de pe locul 5 pe locul 37 in topul tarilor cu cel mai rapid internet mobil, si nu se stie care dintre RCS & RDS, sau celelalte companii, este de vina pentru aceasta problema uriasa.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Vestile PROASTE pentru Romani

RCS & RDS internet viteze Romania global
Viteza medie de internet in Romania si locul la nivel global.

RCS & RDS. O scadere atat de mare a vitezelor de internet din tara noastra pune Romania dincolo de topul tarilor cu cel mai rapid internet mobil, ceva cu care ne mandream pana anul trecut, dar acum nu mai avem, din pacate. Desi RCS & RDS, si celelalte companii, au viteze foarte bune pentru internet in orase, in afara lor lucrurile sunt complet diferite, iar in final asta a afectat extrem de mult pozitionarea tarii noastre in topul international.

RCS & RDS. Romania a iesit, deci, din randul tarilor care au cel mai rapid internet, insa asta afecteaza cel mai mult persoanele care nu stau in marile orase, si nu se bucura de beneficiile cetatenilor care locuiesc acolo. RCS & RDS, si celelalte companii, ofera viteze de internet de pana la 1 Gbps in marile orase, prin fibra optica, insa dincolo de aceste limite lucrurile stau foarte prost, cu viteze chiar si mai mici de 100 Mbps, si latente mari.

RCS & RDS. E nevoie de investitii mai mari si mai multe de la operatorii de telecomunicatii pentru ca tara noastra sa se poata bucura de viteze mai bune de internet, si nu se stie cum anume se va intampla acest lucru.