Huawei P40 PRO va fi mai SLAB decat iPhone 11 in Performante

Huawei P40 PRO va ffi mai slab decat iPhone 11 in performante, noul model de telefon pregatit de catre chinezi mergand pe acelasi trend negativ ca in trecut.

Huawei P40 PRO slab iphone 11 performante
Huawei P40 PRO va fi mai SLAB decat iPhone 11 in Performante

Huawei P40 PRO va fi mult mai slab decat iPhone 11 in performante, si din pacate fanii seriei de telefoane ale companiei Huawei vor trebui sa treaca si in 2020 printr-o perioada in care vor fi lasati in urma de catre cei de la Apple. Cu Huawei P40 PRO se va repeta situatia din anii anteriori, cand telefoanele companiei Apple au depasit fara drept de apel concurenta Android, si nu doar in momentul lansarii, ci inclusiv la multe luni dupa aceea.

Huawei P40 PRO urmeaza sa aiba un nou procesor care va fi lansat de catre chinezi cu seria de telefoane Huawei Mate 30 PRO, care va aparea in aceasta toamna, iar desi el ar trebui sa intreaca iPhone XS, pentru iPhone 11 lucrurile nu vor sta la fel. Huawei P40 PRO va avea exact acelasi procesor, si asta am vazut an dupa an, deoarece Huawei a refolosit procesoarele sale in diverse modele de telefoane, indiferent de performantele pe care le au.

Huawei P40 PRO va fi mai SLAB decat iPhone 11 in Performante

Huawei P40 PRO slab iPhone 11 performante procesor

Huawei P40 PRO va avea cu siguranta o camera principala mult mai buna decat cea oferita de catre telefoanele iPhone 11, una cvadrupla, sau penta, cu 5 senzori de imagine, fiind asteptata pentru aceste telefoane. Nimeni nu stie foarte clar cati senzori de imagine va avea camera, dar cel putin in materie de performante stim ca va fi inferior telefoanelor iPhone 11, si avand in vedere problemele de acum, Huawei nu prea va avea cum sa schimbe situatia.

Huawei P40 PRO, chiar si cu performante inferioare fata de cele ale iPhone 11, va fi oricum un telefon foarte interesant, iar noile camere vor contribui din plin la atentia de care va avea parte. Exact precum Huawei P30 PRO, si Huawei P40 PRO va avea in noile camere un punct principal de atractie, si de promovare, compania Huawei urmand a implementa si cateva functii exclusive care sa aduca telefonul mai mult in atentia oamenilor.

Huawei P40 PRO va fi lansat de catre compania Huawei in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin martie, insa vom afla multe detalii despre el cu mult timp inainte.