Instagram te lasa sa BLOCHEZI in SECRET Persoanele ENERVANTE

Instagram lasa BLOCHEZI SECRET Persoanele ENERVANTE

Instagram testeaza o noua functie prin care te va lasa sa blochezi in secret persoanele enervante din cadrul retelei de socializare, ceea ce nu e tocmai o idee rea. Instagram testeaza functia cu unii utilizatori, ea permitand blocarea posibilitatii altor persoane de a comenta in mod public la postarile noastre, cu optiunea pentru noi de a publica acele comentarii.

Instagram le va bloca acelor persoane posibilitatea de a vedea daca suntem activi in cadrul retelei de socializare, sau daca am citit un mesaj direct trimis de catre ele. Instagram numeste intern aceasta functie “shadow ban”, adica o interzicere in secret, pentru ca acea persoana nu stie ca a fost blocata, ci doar crede ca nu mai exista activitate la postari.

Instagram te lasa sa BLOCHEZI in SECRET Persoanele ENERVANTE functie

Instagram implementeaza deasemenea si o functie care va folosi inteligenta artificiala pentru a detecta in mod automat comentariile cau continut ofensator. Instagram le va cere persoanelor care le publica sa se gandeasca de 2 ori daca vor ca ele sa devina publice, sau nu, pentru ca mai apoi probabil sa blocheze automat totul.

“The team is launching a test soon that’ll give users the power to essentially “shadow ban” a user from their account, meaning the account holder can “restrict” another user, which makes their comments visible only to themselves. It also hides when the account holder is active on Instagram or when they’re read a direct message.”