Microsoft are o Tactica MURDARA de a-si Promova Aplicatiile pentru Android

Microsoft are o Tactica MURDARA de a-si Promova Aplicatiile pentru

Microsoft este una dintre cele mai mari companii de pe planeta, cu incasari de peste 100 de miliarde de dolari anual, insa asta n-o opreste sa foloseasca tactici murdare pentru a se promova. Mai exact, compania Microsoft a inceput sa introduca reclame in meniurile din aplicatiile pe care le-a lansat pentru platforma Android.

Puteti vedea mai jos cum arata reclamele pe care Microsoft le-a implementat in meniurile de sharing din aplicatiile pentru Android, promovand diverse aplicatii proprii. Microsoft “recomanda” instalarea unor aplicatii care nu exista in telefoanele utilizatorilor, dar o face intr-un mod cum nu am mai vazut de la o companie atat de respectabila.

Microsoft are o Tactica MURDARA de a-si Promova Aplicatiile pentru Android
Reclamele Microsoft in meniurile de sharing ale aplicatiilor Android.

Microsoft a inceput sa isi promoveze in acest mod aplicatile de ceva vreme, iar inclusiv cea recenta, Your Phone, le are implementate, spre nemultumirea utilizatorilor. De ce alege Microsoft sa-si promoveze in acest mod aplicatiile cand are bani sa o faca peste tot pe internet, nimeni nu stie, dar acum exista noi motive de a o critica.