iOS 13 Public Beta 2 si Beta 3 au fost LANSATE de catre Apple

iOS 13 Public Beta 2 si Beta 3 au fost LANSATE de catre Apple

iOS 13 public beta 2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de iDevice-uri care sunt dornici sa-l testeze. Lansarea vine la doua saptamani dupa ce Apple a lansat primul build pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar iOS 13 public beta 2 vine cu imbunatatiri pentru problemele existente.

iOS 13 public beta 2 nu este lansat “singur”, compania Apple oferind inclusiv o noua versiune a iOS 13 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri. Nu se stie de ce a ales Apple sa relanseze iOS 13 beta 3, dar versiunea initiala nu a fost oferita pentru iPhone 7/7 Plus, insa cea noua e disponibila si pentru aceste modele de telefoane.

iOS 13 public beta 2 este disponibil prin intermediul website-ului pe care compania Apple l-a creat pentru a facilita testarea acestor build-uri. Aceste noi versiuni ale iOS 13 ar trebui sa fie mai bune si mai sigure decat cele anterioare, insa in cazul iOS 13 beta 3 actualizarea de azi e minora fata de versiunea iintiala, deci nu trebuie in mod neaparat sa faceti upgrade.