Huawei MATE 30 PRO. LEAK cu o SCHIMBARE URIASA din Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Un leak cu o schimbare foarte importanta din telefon a fost dezvaluit astazi, si ne arata cat de mari vor fi modificarile pentru el.

Huawei MATE 30 PRO leak camera telefon

Huawei MATE 30 PRO. Un leak cu o schimbare uriasa din telefon a aparut in cursul noptii trecute, si ne arata ca Huawei ar putea renunta la acea modificare foarte substantiala pentru design-ul telefoanelor sale. Mai exact, saptamana trecuta am vazut o prima imagine care ne prezenta o camera circulara pentru Huawei MATE 30 PRO, design-ul acesteia fiind cu mult diferit in comparatie cu cel pe care l-am vazut la modelul lansat in cursul anului trecut.

Huawei MATE 30 PRO. In complet contrast cu acea imagine, astazi vedem una care ne arata ca de fapt telefonul va avea o camera dreptunghiulara in carcasa, ceea ce pare mult mai logic, insa deocamdata totul e doar un zvon. Imaginea de mai jos ar fi de la una dintre liniile de productie pentru telefoanele Huawei, unde s-ar pregati inclusiv productia Huawei MATE 30 PRO, deci in mod teoretic, ar trebui sa vedem pentru prima oara design-ul.

Huawei MATE 30 PRO. LEAK cu o SCHIMBARE URIASA din Telefon

Huawei MATE 30 PRO leak camera telefon carcasa

HuaHuawei MATE 30 PRO. Dimensiunea taieturii pentru camera in carcasa telefonului sugereaza faptul ca aceasta urmeaza sa aiba patru senzori de imagine, cu unul in plus in comparatie cu ceea ce exista in Mate 20 Pro. Acest lucru a fost anuntat in repetate randuri pentru Huawei MATE 30 PRO, iar din moment ce Huawei P30 PRO are o camera cvadrupla, era ilogic sa nu vedem una similara, mai buna, in acest model de top al companiei chinezesti.

Huawei MATE 30 PRO. Deocadata nu se cunosc specificatiile camerei care va fi integrata in acest model, insa e extrem de posibil ca ele sa fie foarte similare cu cele ale camerei din P30 PRO. Separat de asta, Huawei MATE 30 PRO va veni cu un procesor mai performant, un nou ecran mai bun, o baterie de capacitate mai mare, plus alte componente care il vor face mai performant decat modelul lansat in toamna anului 2018.

Huawei MATE 30 PRO. In baza a ceea ce stim acum, noul telefon ar urma sa fie lansat in toamna acestui an, probabil in octombrie, sau septembrie, dar o data clara nu a fost inca dezvaluita.