Iata Functia MAJORA ELIMINATA din iPhone 11 de catre Apple

iPhone 11 va avea 3D Touch eliminat de catre compania Apple din telefoanele care vor fi lansate in 2019, iata ce pregatesc americanii pentru clienti.

iphone 11 3d touch eliminat
Iata Functia MAJORA ELIMINATA din iPhone 11 de catre Apple

Telefoanele din seria iPhone 11 vor fi lasate de catre compania Apple fara o functie foarte importanta care este oferita in modelele actuale de cativa ani de zile, dar se pare ca lumea n-ar mai avea nevoie de ea. Mai exact, astazi avem o noua confirmare a faptului ca 3D Touch va fi eliminat din seria de telefoane iPhone 11, iPhone XR avand fucntia eliminata, cei de la Apple dorind sa faca mai mult spatiu in carcasa pentru noi componente pentru dispozitive.

iPhone 11 si iPhone 11 Max urmeaza sa aiba inlocuit 3D Touch cu un sistem similar cu cel implementat in iPhone XR, iar asta desi clientii n-au prea apreciat ceea ce le ofera compania Apple in modelele din 2018. Practic, iPhone 11 nu va mai simti presiunea pe care o aplicam pe ecran pentru a controla anumite functii, dar ar trebui sa vibreze in momentul in care apasam indelung pe o anumita portiune a ecranului pentru a activa o functie.

3D Touch dispare din iPhone 11 si iPhone 11 Max

Eliminarea 3D Touch din seria de telefoane iPhone 11 ale companiei Apple nu este ceva ce va genera foarte multe plangeri din partea fanilor, iar asta pentru ca functia, desi importanta, nu pare sa mai fie chiar atat de utilizata. Componentele necesare pentru a oferi functionalitatea 3D Touch nu sunt ieftine, si ocupa mult spatiu in carcasele telefoanelor, astfel ca iPhone 11 va fi mai ieftin de produs, si ar putea avea mai mult spatiu pentru altele.

“Touch module makers TPK Holding and General Interface Solution (GIS) may see sales grow in the second half of 2019 though Apple may remove 3D touch sensors from all 2019 iPhone devices.”

Apple a inceput sa-si notifice unii dintre parteneri in legatura cu decizia de a nu mai implementa 3D Touch in seria iPhone 11, astfel ca acestia urmeaza sa inregistreze si o scadere a incasarilor in 2019. Acestea fiind spuse, iata ca 3D Touch dispare din iPhone 11, dar compania Apple il va mai oferi pentru telfeoanele lansate pana acum, deci din iOS 13 nu ar trebui sa dispara.