iPhone 11. NOU Procesor ce va UMILI Huawei MATE 30 PRO, GALAXY S11

iPhone 11. Un nou procesor foarte performant este pregatit pentru lansare, si va umili Huawei MATE 30 PRO, sau Samsung GALAXY S11, prin performantele sale.

iPhone 11 Procesor UMILI Huawei MATE 30 PRO GALAXY S11

iPhone 11. Un nou procesor este pregatit de catre compania Apple pentru viitoarea serie de telefoane, el urmand a fi inclus intr-un chip A13, despre care am auzit deja inca din cursul anului trecut. Acum avem disponibile si primele detalii cu privire la noul procesor din chip-ul A13 pentru iPhone 11, un cunoscut leaker afirmand ca acesta va umili procesoarele din Huawei MATE 30 PRO, Samsung GALAXY S11, asa cum s-a intamplat cu modelele anterioare.

iPhone 11. Conform acestui leaker, noul procesor pentru telefoane urmeaza sa creasca substantial performantele multi-core, placa video urmand a avea deasemenea parte de o crestere substantiala a performantelor. In 2018 cei de la Apple n-au oferit un spor substantial de performante pentru procesorul din telefoanele iPhone XS, astfel ca anul acesta probabil vor “recupera”, iar iPhone 11 va veni cu o crestere majora pentru performante.

iPhone 11. NOU Procesor ce va UMILI Huawei MATE 30 PRO, GALAXY S11

iPhone 11. Leakerul sustine ca Apple va mentine un avantaj de cel putin un an in ceea ce proveste performantele telefoanelor sale in comparatie cu cele oferite de catre telefoanele cu sistem de operare Android. Apple a reusit sa tina la dinstanta telefoanele Android de cativa ani buni, cel putin in ceea ce priveste performantele, dar asta doar in anumite aplicatii de benchmarking, iar iPhone 11 ar putea aduce suprematia din nou inclusiv in AnTuTu.

iPhone 11. Apple si-a obisnuit clientii cu cresteri anuale ale performantelor telefoanelor, desi in multe cazuri ele nu au fost substantiale, iata ca pentru 2019 este pregatita o noua strategie pentru telefoane. iPhone 11 ar urma sa redevina del mai performant smartphone din lume in toamna acestui an, el pierzandu-si titlul in primavand cand au inceput sa apara telefoanele cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, foarte performante.

iPhone 11. Mai multe detalii despre performantele acestui nou procesor din chip-ul A13 vom afla in cursul lunilor urmatoare, dar si dupa lansarea care ar trebui sa aiba loc in cursul lunii septembrie.