DeepNude este INTERZISA pentru ca DEZBRACA Femei din Poze

DeepNude, aplicatia care dezbraca femeile din poze, a fost interzisa in mod oficial din cauza functionalitatii pe care o ofera pentru utilizatorii sai.

DeepNude interzisa dezbraca femei poze

DeepNude, aplicatia care poate dezbraca femeile din poze, incepe sa fie interzisa in mod oficial din cauza modului in care este folosita de catre utilizatori. Mai exact, cei de la Github au inceput sa interzica publicarea de cod pentru DeepNude in cadrul platformei lor, tocmai pentru ca poate dezbraca femei din poze, desi in mod fals.

DeepNude este interzisa de catre cei de la Github in platforma lor deoarece compania interzice publicarea de cod ce permite vizualizarea de continut sexual obscen. Github a sters deja o serie de versiuni ale DeepNude care au fost incarcate in cadrul platformei, si interzice publicarea altor versiuni de catre utilizatori.

DeepNude a fost interzisa inclusiv din repo-ul pe care creatorii aplicatiei il facusera in cadrul Github pentru a distribui codul in baza careuia functiona ea. Masura este una foarte interesanta, dar surprinzator de tardiva, iar asta pentru ca DeepNude a fost distribuita, si chiar vanduta, in mediul online de foarte multa lume, fara repercusiuni.

DeepNude a fost creata de catre un grup de dezvoltatori pentru a permite pacalirea oamenilor ca femeile din poze pot fi dezbracate folosind inteligenta artificiala. Lucrurile au mers intr-o directie complet nedorita dupa lansarea DeepNude, inclusiv a unei versiuni platite, astfel ca ea a fost retrasa, desi pozele aveau marcat explicit faptul ca sunt false.

“GitHub recently removed code from its website that used neural networks to algorithmically strip clothing from images of women. The multiple code repositories were spun off from an app called DeepNude, a highly invasive piece of software that was specifically designed to create realistic nude images of women without their consent.”